ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ BEZ ŠMINKE OBORILA INTERNET S NOGU: nećete verovati koliko drugačije i mlađe izgleda Cecina ćerka kad nije našminkana (FOTO)

Anastasija Ražnatović je potpuno oduševila slikom bez šminke! Mnogi se pitaju zašto se mlada pevačica uopšte šminka. Pogledajte kako izgleda!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ BEZ ŠMINKE OBORILA INTERNET S NOGU: nećete verovati koliko drugačije i mlađe izgleda Cecina ćerka kad nije našminkana (FOTO) Foto: Damir Dervišagić/Instagram

Anastasija Ražnatović ne prestaje da oduševljava na društvenim mrežama, piše Lepa & Srećna. Mlada pevačica često objavljuje fotografije sa letovanja i gradskih dešavanja. Tako smo imali prilike da vidimo najmodernije kupaće kostime i boje koje je Anastasija odabrala, kao i moderne i mladalačke haljine koje su mnoge dame rado kopirale.

Anastasija je poznata po tome da voli da izgleda besprekorno, negovano i doterano. Zbog toga je uvek našminkana i to dosta ističe oči, usne kao i obraze. 

Posebno je jaka njena šminka kad radi kao foto-model, pa je bilo čak i negativnih komentara da bi toliki make-up više odgovarao starijim ženama.

Da li zbog njih ili zbog mladalačke opuštenosti na moru, tek - došla je sad i takva fotografija...

Na sledećoj strani pogledajte kako Anastasija izgleda bez šminke!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@raznatovicanastasija) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt