DAMSKA ELEGANCIJA ZA KRŠTENJE: Slavica Rokvić sa majkom i sestrom obeležila porodično slavlje posebnom slikom i posvetom (FOTO)

Damska elegancija na krštenju! Pogledajte zašto je slika Slavice Rokvić osvojila Instagram!

DAMSKA ELEGANCIJA ZA KRŠTENJE: Slavica Rokvić sa majkom i sestrom obeležila porodično slavlje posebnom slikom i posvetom (FOTO) Foto: Instagram printscreen / Instagram

Supruga našeg poznatog pevača Marinka Rokvića, Slavica je popularna na društvenim mrežama zbog toga što iskreno i bez ustručavanja prikazuje detalje iz svog doma, piše Lepa & Srećna. Na Slavičinom profilu možemo videti predivno uređenu baštu, savršeno negovane biljke, odličan smisao za kuvanje i preporuke o zdravom načinu života.

Tajna njene sve veće popularnosti među domaćicama se verovatno ogleda u tome da je Slavica dosta angažovana u svim poljima, ispunjava sebi snove, a najviše pažnje i ljubavi je posvetila porodici. Na njenom nalogu možemo otkriti kako se stara o bašti, kući, svom izgledu, a i poneki dobar recept, kao i modnu inspiraciju.

Tako je najnovija Slavičina slika sa majkom i sestrom Suzanom osvojila Instagram. Sve tri su bile elegantno doterane na krštenju njihovog Suzaninog unuka Luke.

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledale ove 3 dame na krštenju!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt