ONI SU 29 GODINA U BRAKU, A OVO JE TAJNA NJIHOVE STRASTI: Branka Pujić i Gagi Jovanović oduševili svojim stavovima o ljubavi, porodici i deci

Branka Pujić iskreno o braku i ljubavi sa poznatim glumcem Draganom Jovanovićem, a evo kakav odnos ima sa ćerkom Anđelom...

ONI SU 29 GODINA U BRAKU, A OVO JE TAJNA NJIHOVE STRASTI: Branka Pujić i Gagi Jovanović oduševili svojim stavovima o ljubavi, porodici i deci Damir Dervišagić/Nemanja Nikolić
Korona virus NOVO!

Dok su snimali jedan od najjezivijih filmova srpske kinematografije “Sveto mesto”, dvoje glavnih glumaca se zavolelo. Početkom devedesetih glumica Branka Pujić bila je u srećnoj vezi sa tadašnjim dečkom, ali to nije predstavljalo problem glumcu u usponu Draganu - Gagiju Jovanoviću da sačeka pravu priliku.

Dočekao je svojih pet minuta, ljubav se rodila i traje još uvek. Dvadeset i devet godina kasnije, profesorka na FDU ističe da recept za srećan brak ne postoji, ali da su konstantni kompromisi ipak najbolji za zajednički život.

- Teško je zadržati neke normative u porodici. Ljubav je osnova svega, poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija. Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije - iskreno objašnjava Branka, koja dodaje da joj ne smeta što njihova naslednica Anđela savete prvo traži od oca:

- Mislim da u suštini podjednako čuje Dragana i mene. S tim što taj odnos otac - ćerka ne može niko da poremeti. Samo mogu da budem ljubomorna i da mi bude krivo, ali sam srećna zbog toga kako se dobro razumeju.

Glumica kaže da iako je Anđela jedinica, to ni jednog trenutka nije uticalo na nju da postane razmažena jer je od malih nogu imala ljubav braće i sestara koji su doprineli da sazri u devojku koja danas osvaja svet kinematografije.

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - priča Pujićeva.

ONI SU 29 GODINA U BRAKU, A OVO JE TAJNA NJIHOVE STRASTI: naši najpoznatiji glumci oduševili svojim stavovima o ljubavi, porodici i deci
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt