ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MAMA BORKA U HIT HALJINAMA ZA LETO 2019: ovaj model, boja i desen haljine su najmoderniji ove sezone (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović i njena majka Borka uživaju u zajedničkim trenucima, a reklo bi se da i modni ukus dele sa zadovoljstvom.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MAMA BORKA U HIT HALJINAMA ZA LETO 2019: ovaj model, boja i desen haljine su najmoderniji ove sezone (FOTO) Foto: Instagram Printscreen / Instagram

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njena majka Borka Mihajlović redovno prate modne trendove pa nisu odolele ni glavnom diktatu za leto 2019. godine, piše Lepa & Srećna.

Glavno oružje svih modernih lepotica ove sezone je Neno veličanstvo Haljina, a obe poznate dame odlučile su da ponesu nekoliko vrlo sličnih krojeva.

Aleksandra je već zapažena u nekoliko modela u vrlo popularnoj plavoj boji, s tim što su se fanovi posebno pohvalno izrazili o kraljevskoplavom satenu od kojih je sašiven ovaj elegantni model s jednim otkrivenim ramenom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Sličan kroj, u nešto tamnijoj boji, ponela je njena majka Borka pa su dve dame zajednički pozirale za fotografiju

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bokica (@borkamihajlovic1974) on

 

Inače, tamnoplava boja je veoma moderna ove godine, a najmoderniji deset su, svakako, tufne.

Zato ne čudi što su i mama i ćerka sebi izabrale i haljine koje zadovoljavaju sva tri kriterijuma - i model, i boja i desen!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt