MEGAN MARKL PRVI PUT POSLE POROĐAJA NA KRALJEVSKOJ SVEČANOSTI: prekinula porodiljsko bolovanje zbog kraljice Elizabete (FOTO)

Megan Markl je ponovo u centru pažnje!

MEGAN MARKL PRVI PUT POSLE POROĐAJA NA KRALJEVSKOJ SVEČANOSTI: prekinula porodiljsko bolovanje zbog kraljice Elizabete (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Mlada mama Megan Markl prekinula je porodiljsko bolovanje da bi 8. juna 2019. godine prisustvovala paradi u čast 93. rođendana kraljice Elizabete II, piše Lepa & Srećna.

Ovo je prvi javni izlazak vojvotkinje od Saseksa na neku kraljevsku sečanost otkako je donela na svet sina prvenca, Arčija Harisona Mauntbatena Vindzora.

Supruga princa Harija privukla je ogromnu pažnju jer je javnost nije videla još od maja kada je kratko porazgovarala s novinarima i pokazala bebu.

Čitava kraljevska porodica okupila se na ovom važnom događaju, pa je tako Kejt Midlton takođe prisustvovala skupu i dve snahe su čak sedele u istoj kočiji, zajedno sa Kamilom, suprugom princa Čarlsa.

Zanimljivo je da su se i Megan i Kejt odlučile za kreacije modnih dizajnera u čijim venčanicama su se venčale - Kejt je bila u bledožutoj haljini Aleksandra Mekvina, dok je Megan blistala u tamnoplavom kompletu Kler Vejt-Keler. 

Kako su izgledale mlade vojvotkinje i drugi gosti na kraljičinoj paradi, pogledajte u GALERIJI SLIKA!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt