GDE LEPA BRENA UŽIVA NA ODMORU U KANADI: sve slike sa sestrom Faketom i njenom porodicom (FOTO)

Lepa Brena je rešila da otputuje u Ameriku, a evo sa kim provodi najviše vremena i zašto dugo nije uspevala da ispuni ovu želju...

- Još u decembru smo se dogovorili da ćemo uzeti odmore u isto vreme da bismo bili zajedno kao što nismo nikad ranije uradili. Zaželeli smo se jedni drugih, sada je cela familija iz Edmontona i iz Kelone na okupu. Sa mnom je došla moja Kata. To je jedno predivno druženje, gde svaki dan osmišljavamo gde ćemo da idemo. Sreća je i što nam je vreme prelepo, pa možemo da obilazimo sve što želimo i idemo u spa-centre, kupališta i rizorte sa prirodnom vodom iz gejzira. Iznajmili smo lepu kuću na samoj obali jezera. Uživamo u miru i tišini - objašnjava folk zvezda.

Brena kaže da je do sada obišla tri čuvene vinarije i da će i narednih dana ići u nove pohode u vinograde i vinske podrume.

- Kelona je poznata po tome što ima najviše sunčanih dana u godini i pogodno je tlo za vinograde. Zahvaljujući mom suprugu Bobi, koji je ljubitelj vina i inicijator ideje da otvorimo porodičnu proizvodnju vina, to je postala pasija svih nas, te je ovo idealna prilika da obiđem ogromne vinarije da vidim kako to oni rade - kaže pevačica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt