SVE SLIKE SA VENČANJA DRAGANE DŽAJIĆ I MILOŠA IVANOVIĆA: ovako su izgledali mladenci i svatovi na svadbi Džajine ćerke i brata Ane Ivanović (FOTO)

Venčanje Džajine ćerke i brata Ane Ivanović nije moglo da prođe bez velike pažnje, a svi su željno išćekivali da vide kakvu venčanicu je mlada odobarala!

SVE SLIKE SA VENČANJA DRAGANE DŽAJIĆ I MILOŠA IVANOVIĆA: ovako su izgledali mladenci i svatovi na svadbi Džajine ćerke i brata Ane Ivanović (FOTO) Foto: Nemanja Nikolić/ Vladimir Šporčić/ Ljiljana Stanišić / Kurir
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića i Miloš Ivanović, brat Ane Ivanović, venčali su se u subotu 25. maja 2019. godine, piše Lepa & Srećna. Među 250 zvanica, došle su i poznate ličnosti da ulepšaju slavlje.

Dragana je stigla u beogradski hotel među prvima, našminkana i u sofisticiranoj bež kombinaciji. Zatim se presvukla za slavlje u raskošnu venčanicu koje je prisutne ostavila bez daha.

Među gostima najzapaženije su bile dame u elegantnim toaletama. Ana Kokić je zablistala u zapaženoj odevnoj kombinaciji i zapevala je za mladence. Slavlje naravno nije moglo da prođe bez Ane Ivanović, koja je neposredno pre svadbe preslatkom objavom na Instagramu svima saopštila da je drugi put trudna.

Aleksandra Prijović i Filip Živojnović su u svojim kombinacijama privukli najviše pažnje, dok su pevačicu svi pohvalili da joj je linija sjajna. Tu su bili i naša glumica Mirka Vasiljević sa Vujadinom Savićem, sinom Duleta Savića, koji je takođe prisustvovao venčanju.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala sala i kako su zvanice bile obučene na svadbi!

Izvor: Lepa & Srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt