LEPA BRENA U ELEGANTNOJ KOMBINACIJI KOJA ĆE BITI HIT LETA 2019: pevačica je pokazala kako dame u zrelim godinama treba da nose moderno odelo (FOTO)

Evo kako da izgledate zapaženo na svečanom događaju poput Lepe Brene!

LEPA BRENA U ELEGANTNOJ KOMBINACIJI KOJA ĆE BITI HIT LETA 2019: pevačica je pokazala kako dame u zrelim godinama treba da nose moderno odelo (FOTO) Foto: Vladimir Šporčić/Instagram

Lepa Brena je poznata po tome da neguje svoj izgled i stil, tako da je uvek viđamo savršeno doteranu, piše Lepa & Srećna. Pevačica i dalje oduševljava svojim izgledom u šestoj deceniji, a njen stil mnoge dame rado kopiraju.

Lepa Brena je posetila glavni grad Španije, a povod je bio rođendan njenog dragog prijatelja. Ona se za tu svečanu zabavu posebno doterala i oduševila svoje obožavatelje. Mnogi su komentarisali da Brena izgleda nestvarno dobro.

Ukoliko imate neki svečani događaj na leto, ovo odelo je savršen izbor za dame koje neguju moderan i sofisticiran izgled. Lepa Brena je za svečani događaj u Madridu obukla belo odelo sa svilenim prugama. Ona je poput modernih devojki sa Instagrama odabrala dugački sako koji prekiva bokove i vezala ga srebrnim kaišem koji ističe struk i vizuelno sužava figuru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt