ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠOJ KOMBINACIJI ZA SVEČANE PRILIKE: elegantna haljina koja stoji svakoj ženi i savršeno prikriva sve nedostatke (FOTO)

Aleksandra Prijović se pojavila u pametnoj haljini koja prikriva sve nedostatke, a svi su oduševljeni njenim izgledom...

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠOJ KOMBINACIJI ZA SVEČANE PRILIKE: elegantna haljina koja stoji svakoj ženi i savršeno prikriva sve nedostatke (FOTO) Foto: Damir Dervišagić/Instagram

Aleksandra Prijović se posle porođaja trudila da što više vremena provodi sa bebom i retko se pojavljivala u javnosti, piše Lepa & Srećna. Međutim nakon dva meseca, ona je rešila da prekine sa trudničkim bolovanjem i vrati se poslovnim obavezama.

Takođe ona je doterala liniju i samopouzdano prošetala plavu haljinu na venčanju Danijele Karić koje se održalo 2. maja 2019. godine.

Aleksandra je u društvu supruga Filipa Živojinovića zablistala, a haljina je savršeno sakrila sve nedostatke na telu. S obzirom da se pevačica skoro porodila, logično je da joj stomak nije savršeno ravan. Zato je Aleksandra mudro odabrala haljinu koja ima pojas oko sruka, a donji deo lepršavo pada nadole i otkriva samo gležnjeve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda ova pametna haljina!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt