ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAPANJILA CEO INSTAGRAM NOVIM IZGLEDOM: evo zašto joj je Uskrs 2019. godine poseban (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je prvi put posle porođaja otvorila dušu i otkrila zanimljive detalje iz privatnog života...

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAPANJILA CEO INSTAGRAM NOVIM IZGLEDOM: evo zašto joj je Uskrs 2019. godine poseban (FOTO) Foto: Instagram/Instagram printscreen

Aleksandra Prijović prvi put posle porođaja otkrila kako se osećala prvih dana trudnoće, ali kome je prvo javila kada se porodila, kao i detalje iz privatnog života.

Ona se u emisiji uživo pojavila u potpuno novom stilu. Obukla je belu košulju na tufnice, crne pantalone, a na glavi je stavila mali šešir. Sve vreme je nosila naočare, a osmeh sa lica nije skidala.

"Nisam htela da radim tokom trudnoće i odlučila sam da ne rizikujem. Bilo mi je loše tokom nastupa, imala sam mučnine pa sam odlučila da taj period i period posle porođaja bude samo za nas", otkrila je Aleksandra i dodala je da su svi bili presrečni jer je odlučila da ne nastupa.

"Kada sam saznala za trudnoću, uopšte nisam razmišljala o karijeri. To je najlepši osećaj koji ne može niko da opiše. Posle anestezije, moram da priznam, ne znam koga sam sve zvala, jer pola dana se ne sećam. Pozvala sam Filipa i zvala preko video kamere na telefonu da im pokažem bebu", otkrila je Aleksandra.

Pevačica je otkrila zašto su Filip i ona odlučili da daju detetu ime Aleksandar.

"Filip je dao taj predlog za ime jer je uvek hteo da ima sina koji se zove Aleksandar. Kada mi je to rekao, ja sam se oduševila", otkrila je pevačica.

Aleksandra je takođe rekla zašto joj je ovaj Uskrs 2019. godine poseban!

"Ovo je moj najlepši praznik, i poseban za nas, jer je ovo prvi Aleksandrov veliki praznik", rekla je Prijovićka, kojoj je sada život potpuno drugačiji.

"Ranije smo svi išli kod mojih ili kod Filipovih, a sada smo prvi put zajedno proveli praznik kao porodica kod kuće", pevačica nije mogla da sakrije svoju sreću.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Na sledećoj strani pogledajte Aleksandrin novi stil o kom ceo Intrnet priča i otkrijte šta joj najviše smeta...
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt