SEVERINA DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: pevačica u spotu sama sebi ošišala kosu (FOTO)

Kako se vama dopada nova frizura popularne Severine?

SEVERINA DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: pevačica u spotu sama sebi ošišala kosu (FOTO)

Kažu da žene naprave drastičnu promenu kose onda kada reše da okrenu novi list u životu. Međutim, popularna pevačica Severina je ovaj korak napravila za potrebe snimanja novog spota za pesmu "Daleko ti kuća", koja je 15. aprila premijerno ugledala svetlost dana!

Spot, koji je sniman pre tri nedelje u Zagrebu, obiluje metaforičkim značenjima i na simboličan način prikazuje životne promene. Prvo tuga, a zatim skraćivanje kose do slobode na kraju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina je od duge talasaste kose napravila popularnu "paž" frizuru koju je ujedno i razbarušala, kako bi izgledala što efektnije. Ona simbolično makazama seče kosu, jer svaka žena koja teži promeni, prvo promeni frizuru. Sa novom frizurom u novo poglavlje života. 

- Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za "Daleko ti kuća" rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su krenule da se ređaju i nastao je scenario. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Niko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija - izjavio je autor Ljuba Stefanović.

Izvor: Comopolitan
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt