BILJANA TIPSAREVIĆ U FARMERKAMA I BELOJ KOŠULJI ODUŠEVILA INSTAGRAM: evo kako da nosite teksas jaknu i da budete perfektno stilizovani za dan i veče (FOTO)

Biljana Tipsarević kao modna kreatorka zna da kombinuje odeću i detalje i da izgleda efektno, a evo zašto svi žele da kopiraju njen stil!

BILJANA TIPSAREVIĆ U FARMERKAMA I BELOJ KOŠULJI ODUŠEVILA INSTAGRAM: evo kako da nosite teksas jaknu i da budete perfektno stilizovani za dan i veče (FOTO) Foto: Dragana Udovičić/Instagram

Poznata modna kreatorka i supruga našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević nepogrešivo bira modne kombinacije za dan, a i za veče, piše Lepa & Srećna.

Modna kreatorka je poznata po svojim haljinama koje specijalno kreira za elegantne prilike. I sama Biljana voli da bude doterana i lepo sređena u svakoj prilici, a na njenom Instagram profilu možemo da je vidimo u dugim i elegantnim haljinama koje ističu žensku figuru.

Biljanin Instagram mnogi prate baš zbog njenog zanimljivog modnog ukusa, a većina modernih dama nalazi inspiraciju prema njenim odevnim izborima. Ovog puta modna kreatorka je iznela komade koji su svima pristupačni i pokazala kako se nosi teksas jakna u kombinaciji sa farmerkama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

Na sledećoj strani pogledajte kombinaciju koja je oduševila sve moderne žene!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt