PREMIJERA POSLEDNJE SEZONE IGRE PRESTOLA: evo kako su izgledali popularni glumci na crvenom tepihu u Njujorku (FOTO)

Osma sezona "Igre prestola" donosi konačno razrešenje: da li će pobediti Vesteros ili Beli hodači, a velika glumačka ekipa sjajno se zabavljala na crvenom tepihu.

PREMIJERA POSLEDNJE SEZONE IGRE PRESTOLA: evo kako su izgledali popularni glumci na crvenom tepihu u Njujorku (FOTO) Foto: Shutterstock
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Njujork je trećeg aprila 2019. godine bio sav u znaku Igre prestola. Ispred Rokfeler centra postavljen je Gvozdeni tron za koji se svi junaci ove najpopularnije epske sage bore.

PREMIJERA POSLEDNJE SEZONE IGRE PRESTOLA: evo kako su izgledali popularni glumci na crvenom tepihu u Njujorku

Tvorce serije, Dejvida Beniofa i D. B. Vajsa inspirisali su romani epske fantastike Džordža R. R. Martina, Pesma leda i vatre. Snimana je u studiju u Belfastu kao i na lokacijama u Severnoj Irskoj, Malti, Hrvatskoj, Islandu, Marokou i Škotskoj. Prva epizoda emitovana je još 2011. godine, a iz sezone u sezonu sticala je sve više fanova širom sveta koji su tužni jer se Igra prestola zaista završava.

Na svečanoj premijeri osme i poslednje sezone serije koja na male ekrane stiže 14. aprila, okupila se skoro cela glumačka ekipa. Tu su bili i oni odavno nastradali, kao i oni koji su uspeli da prežive skoro do kraja. Navikli smo da ih vidimo u kostimima, a kako su izgledali na crvenom tepihu pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Svi nestrpljivo iščekuju da saznaju da li će pobediti živi, okupljeni oko Deneris Targerijen i Džona Snoa ili pak Beli hodači koje predvodi Noćni kralj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

 

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt