ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRVI PUT POSLE POROĐAJA U JAVNOSTI: popularna pevačica je oduševila sve na rođendanu najmlađeg sina Lepe Brene (FOTO)

Aleksandra Prijović je došla na rođendan Viktora Živojinovića i, sudeći po širokim osmesima, ona je obradovala sve svojim prisustvom! Pogledajte kako je izgledala na proslavi!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRVI PUT POSLE POROĐAJA U JAVNOSTI: popularna pevačica je oduševila sve na rođendanu najmlađeg sina Lepe Brene (FOTO) Foto: Instagram Printscreen / Instagram

Poznata pevačica Aleksandra Prijović se porodila 6. marta 2019. godine. Od porođaja se nije pojavljivala u javnosti, međutim Viktorov rođendan je bio specijalan povod da pevačica izađe i ukrade malo slobodnog vremena za sebe! 

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović je 30. marta 2019. godine proslavio 21. rođendan, piše Lepa & Srećna. Na žurci povodom njegovog rođendana pojavili su se njegova braća Stefan i Filip Živojinović.

Iako su svi očekivali da će Aleksandra Prijović opravdano da izostane sa proslave, jer se porodila u martu i to carskim rezom, ona je mnoge obradovala svojim prisustvom. Lepa Brena je napisala pored slike na kojoj su svi zajedno: "Kod nas je uvek veselo" i moramo da se složimo sa njom!

Na sledećoj strani pogledajte kako je Aleksandra izgledala na rođendanu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt