ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ PREDUZELI POSEBNE MERE ZAŠTITE ZA SINA: moderna medicina i obezbeđenje za malog Aleksandra

Saznajte kakve mere su preduzeli Aleksandra i Filip i koje još poznate ličnosti koriste iste metode obezbeđenja za svoje naslednike!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ PREDUZELI POSEBNE MERE ZAŠTITE ZA SINA: moderna medicina i obezbeđenje za malog Aleksandra Foto: Instagram Printscreen / Instagram

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvesnu dozu odgovornosti.

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

- Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti - regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast - otkriva naš izvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Na sledećoj strani pročitajte koje su još posebne mere preduzeli Aleksandra i Filip...
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt