SESTRA SLOBODE MIĆALOVIĆ U KOMBINACIJI KOJA JE OBORILA INSTAGRAM S NOGU: Dragana Mićalović u elegantnoj haljini i patikama oduševila sve moderne žene (FOTO)

Rođena sestra Slobode Mićalović, Dragana, preti da pomuti Slobodinu slavu, a evo kakav stil neguje ova mlada i popularna glumica!

SESTRA SLOBODE MIĆALOVIĆ U KOMBINACIJI KOJA JE OBORILA INSTAGRAM S NOGU: Dragana Mićalović u elegantnoj haljini i patikama oduševila sve moderne žene (FOTO) Foto: Vladimir Šporčić/Instagram

Sloboda Mićalović je svima poznata kao hvaljena glumica, ali i moderne dame vole Slobodin istančan ukus za modu, piše Lepa & Srećna. Ali ovoga puta jedna dama preti da pomuti Slobodinu slavu. Reč je o njenoj mlađoj sestri Dragani koja je takođe glumica.

Dragana Mićalović podseća na Slobodu po crtama lica i dugoj tamnoj kosi. A stil koji Dragana neguje je sasvim drugačiji od sestrinog. Dok se Sloboda odlučuje za klasične kombinacije i svedene boje, Dragana se ne libi da isproba smele i mladalačke odevne predmete. Kod nje na Instagramu preovlađuju zanimljive boje i krojevi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt