VELIKO SLAVLJE KOD DŽAJIĆA I IVANOVIĆA: ćerka Dragana Džajića udaje se za brata Ane Ivanović

Dragana Džajić izgovoriće "da" Milošu Ivanoviću na proleće.

Oni neće praviti veliko veselje, već će prisustvovati samo članovi najuže familije i najbolji prijatelji, ali svakako će se mladenci potruditi da sve izgleda glamurozno i na nivou, kao što su navikli - završava naš izvor.

Podsetimo, Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Brzo su nakon toga uplovili u vezu koja od prvog dana odlično funkcioniše.

- Bila je to ljubav na prvi pogled! Oboje su već neko vreme bili sami, a on je pre toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali i tako je sve počelo - rekao je svojevremeno Milošev prijatelj za Kurir.

Starija ćerka Dragana Džajića Sanja Džajić na leto će se venčati sa svojim vanbračnim suprugom Vladimirom Vranješom, s kojim je dobila dete. Za razliku od sestre Dragane, Džajina prva naslednica prirediće veliku svadbu od 300 zvanica i napraviti žurku za pamćenje.

VELIKO SLAVLJE KOD DŽAJIĆA I IVANOVIĆA: ćerka Dragana Džajića udaje se za brata Ane Ivanović

- Mogli smo da se venčamo dok sam bila trudna, ali onda ne bih smela ni da igram ni da se provodim kako treba s gostima. Ovako ćemo sve natenane organizovati, pa ćemo moći da uživamo - rekla je Sanja svojevremeno za naš list.

Za mladin stajling biće zadužena njena sestra Dragana, koja će sa Sanjom u Milanu odabrati dve haljine. Jednu će mlada nositi na crkvenom venčanju, a drugu na veselju.

Tekst: Marija Dejanović

Izvor: Kurir
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt