VELIKO SLAVLJE KOD DŽAJIĆA I IVANOVIĆA: ćerka Dragana Džajića udaje se za brata Ane Ivanović

Dragana Džajić izgovoriće "da" Milošu Ivanoviću na proleće.

VELIKO SLAVLJE KOD DŽAJIĆA I IVANOVIĆA: ćerka Dragana Džajića udaje se za brata Ane Ivanović Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Filip Plavčić

Dragana Džajić i Miloš Ivanović sudbonosno „da“ izgovoriće na omiljenom svetom mestu, u Hramu Svetog Save nakon čega će prirediti glamurozno slavlje u jednom beogradskom hotelu, piše Kurir.

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić i teniserka Ana Ivanović ove godine se nimalo neće štedeti jer imaju veliki razlog za sreću i veselje. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ćerka počasnog direktora FK Crvena zvezda Dragana Džajić i teniserkin rođeni brat Miloš Ivanović zakazali su venčanje za 25. maj.

VELIKO SLAVLJE KOD DŽAJIĆA I IVANOVIĆA: ćerka Dragana Džajića udaje se za brata Ane Ivanović

Budući supružnici sudbonosno „da“ izgovoriće u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom će biti upriličeno svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, gde će biti održano i građansko venčanje.

- Dragana i Miloš jesenas su se verili, a nedavno su se odlučili za datum venčanja. Želeli su da se sveti čin obavi u njihovom omiljenom hramu koji redovno posećuju. Oni nisu imali nameru da žure s brakom, ali oboje smatraju da se dovoljno dobro poznaju i da je ova godina pun pogodak da započnu zajednički život, a kasnije i proširenje porodice. Vole se, poštuju i spremni su da učine veliki životni korak - otkriva naš izvor i dodaje da su se porodice Džajić i Ivanović oduševile saznanjem o venčanju.

- Branka i Dragan su zaplakali od radosti. Raduju se Draganinoj sreći i tu su da je podrže u svemu. S druge strane, Miloševi roditelji takođe su presrećni, pogotovo jer poznaju Džajinu ćerku i veoma im se dopada. Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će sa sinom doputovati u Beograd nekoliko dana pred svadbu, a poznato je da su teniserka i njen brat veoma bliski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Dupla svadba u porodici Džajić
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt