NATAŠA BEKVALAC PROSLAVILA PRVI KATJIN ROĐENDAN: nije štedela ni na čemu, samo stajling koštao 1000 evra! (FOTO)

Nataša Bekvalac raskošno je proslavila prvi rođendan ćerke Katje, samo je stajling koštao 1000 evra.

NATAŠA BEKVALAC PROSLAVILA PRVI KATJIN ROĐENDAN: nije štedela ni na čemu, samo stajling koštao 1000 evra! (FOTO) Foto: Vladimir Šporčić

Nataša Bekvalac napravila je u rodnom Novom Sadu lud rođendanski provod za malenu Katju, koju je dobila sa Lukom Lazukićem, i pozvala i njene drugare koji su joj došli na slavlje. Gala proslava prvog rođendana navodno ju je koštala 5.000 evra. Samo za stajling, Nata je potrošila više od 1.000!

"Katja je rođena 28. februara, ali je Nataša morala da organizuje proslavu nedelju dana ranije, jer nije mogla da pronađe igraonicu koja je na devojčicin rođendan imala slobodan termin. Nataša je do detalja isplanirala kako će izgledati proslava, te se potrudila da svaki detalj bude podređen slavljenici. Od roze balona, torte i kolačića u obliku flaminga, animatora koji su nosili svetleća krila - sve je to Nata sama smislila", rekao je izvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

"Osim najbližih Natašinih prijatelja i porodice, na prvoj Katjinoj žurki je bilo dosta dece, te se pevačica potrudila da ona najviše uživaju. Nakon što su gosti pomogli Katji da ugasi svećicu na torti, Nata je tražila da se u igraonici ugase svetla, jer su tada Hana i ona stavile krila koja svetle u mraku i tako devojčici otpevale rođendansku pesmu. To se Katjinim najmlađim gostima posebno dopalo", izvor dodaje.

"Katja je nosila roze haljinu od perja, koju je kreirao poznati novosadski dizajner sa kojim Nataša već godinama sarađuje. Osim slavljenice, njegove kreacije su nosile i ponosna mama i Hana, Natašina ćerka iz prvog braka. Te haljine su prilično skupe, ali Nata nije žalila novac, te je samo za rođendanski stajling iskeširala više od 1.000 evra", ističe on.

"Osim igračaka, Katja je dobila puno dečje garderobe, ali i nakita. Porodica i bliski prijatelji poklonili su devojčici 'Svarovski' ogrlice i narukvice, koje će Katja moći da nosi tek kada bude malo porasla", zaključuje izvor.

Podsetimo, Nataša Bekvalac porodila se 28. februara 2018. godine carskim rezom u jednoj privatnoj prestoničkoj bočlnici. Katja je bila dugačka 51 centimetar, a teška 3.280 grama. Luka Lazukić sve vreme bio je uz poznatu pevačicu. Nata se 1. marta prvi put oglasila na društvenim mrežama posle porođaja rečima:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok pripremam najbolju zurku u gradu za njen prvi rodjus‍♀️...gledam fotografije mog najlepseg dana ljubaviljubavcespasitisvet #katja#istonamjecakiuvo????

A post shared by Nataša Bekvalac (bekvalceva) on

 

"Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Juče u 16:27 rodila sam Katju. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima i željama, podršci".

Izvor: Kurir
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt