NOVAK ĐOKOVIĆ DOPUTOVAO KUĆI I PRIZNAJE DA MU JE OVO NEDOSTAJALO: evo šta mu je potrebno da bi bio apsolutni šampion (VIDEO)

Novak Đoković ponovo kod kuće! Istina, još nije stigao u Beograd, ali je konačno dočekao trenutke s porodicom u Monte Karlu.

NOVAK ĐOKOVIĆ DOPUTOVAO KUĆI I PRIZNAJE DA MU JE OVO NEDOSTAJALO: evo šta mu je potrebno da bi bio apsolutni šampion (VIDEO) Foto: Profimedia

Novak Đoković, vladar Melburna, vratio se iz Australije u Evropu istakavši da se uželeo ćerke Tare, sina Stefana i supruge Jelene.

- Jedva sam dočekao da vidim svoju porodicu. Sad hoću da što više vremena provedem sa njima. Tako punim energiju za turnire koji predstoje, ali u ovom trentuku mi je najvažnije da odmorim svoje telo posle napornog turnira u Melburnu i da budem sa porodicom, što će mi sigurno puno značiti - istakao je Đoković.

Naš as osvrnuo se na moguće osvajanja Rolan Garosa, što bi mu bilo drugi put u karijeri da osvoji sva četiri grend slema zaredom.

- Rolan Garos je jedan od najvećih turnira na svetu i naravno da želim da se što bolje spremim za naredni grend slem. Ali do tog turnira ima još dosta, on je krajem maja, a pre toga ima još dosta turnira iz Serije 1000, što na tvrdoj podlozi, što na šljaci, i posle malog odmora, krećem u nove obaveze. Sezona je duga, ovo je tek početak. Meni je najvažnije da sada napunim baterije, jer to je izuzetno bitno za telo. Koliko je važno trenirati, isto toliko je važno da se i odmoraš - zaključio je Đoković.

Inače, Novaka su se podjednako uželeli i njegovi najbliži. Tako je Jelena Đoković nakon Australijan open u šali izjavila da treba što pre da se vrati kući kako bi preuzeo roditeljske obaveze.

- Preponosna, baš, baš! Tri nedelje razdvojeni, ali sa istorijskim razlogom, baš kako volimo. Šampioneeeee, šampioneeee ale ale aleeeee!!! Klinci čekaju, ženče nestrpljivo.... eto, dozvoliću ti da preuzmeš jutarnje smene s klincima pošto je to tvoja vremenska zona. Polako kući - napisala je nedavno Jelena.

Novak Đoković je priznao da se i dalje oseća mladim i da po tom pitanju nema nikakvih ograničenja, napominjući da je i dalje gladan trofeja.

- Osećam da sam i dalje mlad, osecam da sam spreman, ali ne razmišljam o godinama niti o bilo kakvim ograničenjima. Za sada je sve bilo dobro, nastaviću da se trudim da beležim dobre rezultate, ali da pritom živim svoj život na način koji će mi pomoći da trajem i da se dobro osecam. Mislim da je jako važno negovati tu ljubav prema ovoj igri. Sve krece iz vašeg srca i iz vašeg uma - istakao je Đoković.

 

Tekst: Milan Nastić

Izvor: Kurir
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt