SEKA ALEKSIĆ OTVORENO O PREVARI: poznata pevačica otkriva tajnu koju mnoge žene kriju u svom srcu

Seka Aleksić govori o tome da li bi oprostila mužu prevaru, kako vaspitava sina Jakova i da li želi još dece. Pročitajte intervju sa našom poznatom pevačicom!

Korona virus NOVO!

Smeš li da nam otkriješ sumu koliko si uložila u koncert i da li tako veliki koncerti mogu da se isplate?

- To je uvek poslovna tajna. Mogu jedino da kažem da jeste skupa organizacija, ali ja kao umetnik smatram da će mi se to isplatiti i da moja publika bez obzira na sve zaslužuje samo najbolje.

Da li su ti kolege poturale nogu i kako si to rešavala?

- Retko zaista, bar nisam saznala ili čula. Na takve stvari treba gledati kao na nešto prolazno i opraštati. Sve ono što čovek uradi loše pripisuje se njemu lično. Gledam da činim dobra dela jer tako osećam u dubini duše, znam da će mi se dobro i vratiti.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG IMA VELIKE PROBLEME U BRAKU: pogledajte na koju poznatu pevačicu je ljubomorna supruga Buraka Ozdživita (FOTO)

Koga smatraš konkurencijom na estradi?

- Ne gledam tako na svoj posao i kolege. Radijem se uspehu kolega jer znam koliko je naš posao težak i koliko je potrebno odricanja.

Svi pričaju o tvojoj garderobi i enormnom broju cipela, da li se Veljko buni što toliko trošiš i da li je u tvom ormaru sve brendirano?

- Ne ljuti se, on vrlo dobro zna da je moj posao zahtevan u smislu toga. Privatno nosim patike, majicu i farmerice i u tome se najbolje osećam. Scena je nešto sasvim drugačije što zahteva veći broj obuće, haljina ... Brendirane su mi uglavnom cipele i tašne, kada je scena u pitanju, sarađujem sa našim domaćim kreatorima uglavnom.

Kako reaguješ kada te muvaju muškarci?

- Nisam primetila da me muškarci gledaju na taj način osim na onaj da sam im omiljena pevačica.

Na estradi su sve češći razvodi zbog prevara. Znamo da ste ti i Veljko idealan par i da je među vama veliko poštovanje i ljubav ali da li bi oprostila prevaru?

- Ne znam da li je sve češće i nisam neko ko čita medije i bavi se tračevima ili pisanjima. Čiji god da je brak u pitanju, žao mi je. Ne znam da li bih oprostila prevaru, zaista.

Tekst:  A. I.

Izvor: Blic
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt