Mia - 1969.

Pitanje: U vezi sam sa muškarcem koji je rođen 9. jula 1967. godine u 21.15h u Beogradu. Planiramo zajednički život, ali naši prethodni brakovi su se završile jednom tragedijom i jednim vrlo teškim razvodom. Ja sam rođena 7. avgusta 1969. godine u 06.15.h u Zrenjaninu, pa bih molila da mi kažete perspektivu te zajednice, kao i da li će do nje uopšte doći

Mia - 1969. Foto: Profimedia

Pošto ste vi dupla Lavica, sa Suncem na 14. stepeni Lava i Mesecom u Blizancima, 7 stepeni, a vaš partner Rak, sa Suncem na 16 stepeni i podznakom na 21 stepenu Vodolije, a Mesecom u konjukciji sa vašim Suncem, na 13 stepeni Lava,mislim da će do te zajednice doći, tokom septembra ili oktobra 2014. godine. Bilo bi dobro da ne obraćate mnogo pažnje na okolnosti i komentare kojima ste okruženi, jer vi imate mnogo toga zajedničkog. Mislim da ste vi razvedeni, a da je tragediju, verovatno uzrokovanu nesrećom, u saobraćaju imao on.

Vaš prethodni brak je prikazan kao težak i sa puno kako pozitivnih, tako i negativnih strasti. Čak je moguće i nasilje, makar verbalno koje ste vi trpeli. Sada kao da ste zbunjeni ovim muškarcem, jer on jeste jako pažljiv i drugačiji, ali kao da se plaši gubitka. Vrlo teško se emotivno otvara. Ne budite tvrdoglavi oko detalja kao što su gde ćete živeti i budite spremni na kompromise. Inače, ovo je jedna kvalitetna i dugotrajna veoma ispunjena veza.

Na vaša pitanja odgovara Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...