Marija Aleksić

Želela bih da znam vise o karakteru svoje ćerke. Ona se zove Elena Aleksić, rodjena je 2. avgusta 2009. U Kruševcu, u 9:35 ujutru, nedelja. Unapred hvala.

Draga Marija,

Vaša ćerkica je Lav sa podznakom na 27. stepenu Device, dakle prva kuća većim delom u Vagi. Mesec je jako zanimljiv jer je "u prelasku", na 29.stepenu Strelca i u konjukciji sa Plutonom. Na vrhu neba, je Venera,na prvom stepenu Raka, u desetoj kući. Ona je vrlo energična i emotivna devojčica. Ima jako puno izuzetno jakih planetarnih konstelacija, koje ukazuju na izvesnu predodređenost u životu i izlazak iz anonimnosti, tačnije, biće poznata, to može biti umetnost, pre svega muzika, ili politika.Zašto pominjem oboje? Mislim da će za mladost biti vezana umetnost i da će nastupati u vezi klasične muzike, kao školovani muzičar, a kasnije, posle 35. godine, neka reformatorska uloga u sferi brige za porodicu i decu je vrlo prisutna.

Ona brzo misli i još brže govori, budite dobar sagovornik, izdržite njenu nervozu i budite uz nju i kada sama nije sigurna šta želi. Ona je osoba koja ima jaku ličnost i buran temperament. Jako je važno daje ne sputavate, ali da naučite da njenu energiju koristite u dobre svrhe. Usmeravajte je ka muzici i učenju stranih jezika. U sportu neka bude umerena, više rekreativno neka se bavi sportom, jer postoji mogućnost da joj povreda noge prekine sportsku karijeru. Nikada ne pokazujte nervozu i nestrpljivost jer vi ste ta osoba koja treba da smiri svoje dete i da joj daje ljubav i podršku, kako bi se njena energija razvila u pravom smeru i donela prave rezultate.

Na vaša pitanja odgovara Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt