SEKA ALEKISIĆ OBJAVILA SLIKU SA PORODICOM I RAZNEŽILA INSTAGRAM: evo šta je promenilo život srpske pevačice pre 9 godina (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić proslavila je važan datum, a poruka koju je pevačica napisala oduševila je njene obožavaoce na Instagramu!

SEKA ALEKISIĆ OBJAVILA SLIKU SA PORODICOM I RAZNEŽILA INSTAGRAM: evo šta je promenilo život srpske pevačice pre 9 godina (FOTO) Foto: Filip Plavčić

Seka Aleksić i Veljko Piljikić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihovu ljubav upotpunio je sin Jakov, kog je pevačica na svet donela pre dve godine.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO SEKA ALEKSIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: ceo Internet je u šoku zbog ove slike srpske pevačice (FOTO)

Aleksićeva često na svom Instagram profilu deli najintimnije i najlepše momente provedene sa svojom porodicom, pa je tako bilo i ovoga puta.

"Na današnji dan pre 9 godina upoznala sam svoju srodnu dušu! Pogledala sam ga i pomislila: "Ovo će biti moj muž"... Vidite nas sada", napisala je pevačica uz fotografiju.

Kliknite OVDE da pogledate Sekinu sliku sa suprugom i sinom Jakovom!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt