NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA HOLIVUDA: ovaj bračni par uživa u zajedničkoj sreći već 40 godina

Ovaj holivudski par je decenijama u braku a sada su zaljubljeni više nego ikada.

ostale slike u galeriji

Vrlo brzo postalo mi je jasno ako pustim da ova devojka išeta iz mog života, žaliću zauvek. Spustio sam se na jedno koleno i pitao Sju da postane moja supruga. 

Sudbonosno da izgovorili su 5. juna 1977. godine pred prijateljima i najbližom rodbinom. Ostalo je, kažu, istorija. I dalje su u braku koji traje već četiri decenije. No on nije tekao kao priča iz ljubavnih romana. 

Sju mi je uvek davala prostora da budem ono što jesam. Ali prvih nekoliko godina braka bilo je vrlo izazovno. Imali smo neke probleme, koje smo zajednički rešili, iskreno dodaje slavni glumac.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG IMA VELIKE PROBLEME U BRAKU: pogledajte na koju poznatu pevačicu je ljubomorna supruga Buraka Ozdživita (FOTO)

Bolesti i bračni izazovi

U braku su dobili tri kćeri – Izabelu, Džesi i Hejli. Kad je Susan bila u sedmom mesecu trudnoće s najmlađom Hejli, saznali su da je Izabela dobila virusnu upalu mozga i nisu znali hoće li preživeti.

U to vreme nisam bio kod kuće u Montani, već sam snimao film "8 miliona načina da umreš". Sju je vodila brigu o svemu u tom kritičnom trenu. Vozila je Izabel na rehabilitaciju, a morala je da se bavi i sa ostalih dvoje dece. Ona je vrlo snažna i fokusirana. Gledao sam je s čuđenjem. 

Iako Suzan nikada nije bila deo holivudskog posla, Džef Bridžis uvek je uključuje kada priča o svojoj karijeri. 

Snimili smo više od 50 filmova. Kažem "mi" jer Sju to zaslužuje. Ja sam frajer koji je zarađivao, ali ona je bila ta koja se brinula o svemu drugome. Zaista sam zaljubljen u nju više nego ikad. 

Kad ih novinari pitaju koja je tajna njihova dugovečnog braka, slavni glumac spremno odgovara da je komunikacija ključna. 

Moj brak postaje sve bolji i bolji sa godinama. Međutim to ne znači da je uvek lako. U prošlosti smo se često svađali, ali onda smo otkrili jednostavno rešenje za poboljšanje naše komunikacije. Često razgovaramo o onome što nas muči – ali puštamo drugoga da kaže sve što ima bez prekidanja.

Kliknite OVDE da pogledate još slika ovog zaljubljenog bračnog para u galeriji!

 

Izvor: S.L.

Izvor: Zadovoljna
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt