NEDELJNI HOROSKOP DO 28. APRILA 2019: Vodolije padaju pred iskušenjem, Strelčevima je potreban odmor

Blizance očekuje haotična nedelja, Jarčeve putovanje, dok Škorpija uživa u ljubavnim igrama.

LAV

Ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku će u većem delu nedelje funkcionisati u različitom ritmu. Vaše želje i želje vašeg partner se u ovom periodu neće poklopiti. Vaša voljena osoba će više naginjati ka provodu i zabavi, dok ćete vi biti usmereni ka poslu i zaradi. Zbog toga ćete malo vremena provoditi zajedno što će loše uticati na vaš odnos. Ali ne brinite, do kraja nedelje vaši putevi će se spojiti. Slobodni Lavovi će ove nedelje upoznati osobu koja će ih zainteresovati, te postoji šansa za novi ljubavni početak.

Posao: Na poslu će vam biti više nego inače zastupljena nervoza i tenzija. Pokušaćete na sve načine da je prevaziđete, međutim svaki novi pokušaj vam situaciju pogoršava. Zato je najbolje da se fokusirate na odmor i na kvalitetno vreme provedeno sa porodicom, a posao će vas sačekati i kad se odmorite.

Zdravlje: Nesanica vas prati, a to je razlog nervoze i stresa.

DEVICA

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka će u ovoj nedelji svoju voljenu osobu obradovati lepim putovanjem. Dugo vremena je prošlo od kad ste poslednji put sami sa emotivnim partnerom šetali ulicama novog grada i uživali u zracima sunca! Baš zbog toga će vam ovaj beg od stvarnosti prijati. Odmorićete se i učvrstiti emotivne odnose. Device koje nisu u vezi ili braku svoju pažnju usmeriti ka hobijima i karijeri.

Posao: Kada je reč o poslovnom segmentu života ovu nedelju će krasiti divan odnos sa kolegama, ali i sa nadređenima. Ukoliko bude prilike potrudite se da na sve načine pomognete svom kolegi jer će mu to zaista značiti. Takođe, nemojte sebe pretrpavati poslom. Iskoristite slobodne dane kako biste se odmorili.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

NEDELJNI HOROSKOP DO 28. APRILA: kome zvezde donose sreću, kome ljubav, a kome poslovne izazove

VAGA

Ljubav: Zbog tvrdoglavosti vaša emotivna veza sa voljenom osobom će biti prodrman i to će uticati na vas odnos tokom čitave nedelje. Potrudite se da u nekim ključnim situacijama isključite inat i da tada razmišljate trezvenom glavom jer ćete možda morati da donesete bitne odluke u vezi vaše veze. Pripadnici ovog znaka koji su slobodni će se više kretati na mesta koja ne posećuju toliko često te će imati priliku da upoznaju novu osobu.

Posao: U narednom periodu radićete punom parom i davaćete 110 posto vaše snage. Počećete rad na novom projektu i to će vam oduzeti dosta vremena. Imaćete gomilu obaveza koje treba završiti i veliki broj sastanaka koje treba posetiti. Sve ćete stići, ali vaše slobodno vreme će ovde ispaštati. Međutim ne brinite, sve ćete to nadoknaditi nakon završetka projekta.

Zdravlje: Problemi sa zubima. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Ljubav: U narednom periodu osetićete pojačanu dozu ljubomore kod vašeg emotivnog partnera. Iako vi ne dajete povoda za to iz njegovog ugla to verovatno izgleda drugačije. Bilo bi najbolje kada biste porazgovarali sa njik i videli u čemu je problem i gde se to vaša mišljenja ne poklapaju. Slobodne Škorpije će ove nedelje imati nekoliko otvorenih udvaranja, međutim vi nećete biti zainteresovani.

Posao: Poslovni zadatak u koji ste uložili dosta vremena, truda i rada neće se završiti onako kako ste planirali. To u vama stvara dodatni osećaj stresa i čini vam se kao da vam se ceo svet srušio. Ne brinite, već početkom sledeće nedelje dobićete novi poslovni projekat koji će biti sadržajniji i iz koga ćete moći mnogo toga da naučite.

Zdravlje: Imunitet vam je slab, poradite na njemu.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...