NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 27. JULA DO 2. AVGUSTA 2020: evo koji dan je opasan za nesporazume

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 27. JULA DO 2. AVGUSTA 2020: evo koji dan je opasan za nesporazume Foto: Shutterstock

Ponedeljak, 27. jul  je dan Meseca.

Mesec je u kvadratu sa Saturnom te možemo imati poteškoće i prepreke na putu do cilja. Brige i prepreke će iziskivati više truda na poslu do nekih dugoročnih projekata.

Zatim Mesec prelazi u Škorpiju što je njegov pad pa može doći do nekih emotivnih blokada, sukoba, odbojnosti, razočaranja, gorčine, ljubomore, posesivnosti i još veću napetost pojačava kvadrat Meseca i Sunca iz Lava pa napori postaju intenzivni da biste ostvarili započete projekte.

U narednim danima Jupiter je u sekstilu sa Neptunom što može mnogim osobama donositi ponovnu priliku od ranije što ste započeli a niste uspeli iz nekih razloga sada imate ponovnu šansu kada su u pitanju finansije, kontakti sa inostranstvom, stranim firmama, razna učenja, kreativne poslove, intuitivne pronalaske i druga rešenja.

Sa druge strane, Venera pravi kvadrat sa Neptunom što može doneti nesporazume sa partnerom, ulazak u neku tajnu vezu ili razotkrivanje tajni pa se preporučuje da budete iskreni.

Moguće je da i od ranije sada dođu neki problemi na preispitivanje i blokiraju predstojeću sreću. Moguće su obostrane nesigurnost i sumnje pa je najbolje da vam vodilja budu činjenični pokazatelji da bi izbegli sumne i nesigurnosti.

Za kraj dana imamo i kvadrat Merkura sa Marsom što aktivira rasprave, svađe, konflikte i vrlo naglašene nesreće u saobraćaju - bili vi vozač ili pešak - treba dobro paziti.

Utorak 28. jul  je dan Marsa

Mars je i dalje u aktivnom kvadratu sa Merkurom što stvara rasprave, neslaganja i probleme u saobraćaju, pa treba paziti.

Mesec iz Škorpije pravi opoziciju sa Uranom iz Bika i sekstil sa Merkurom, Jupiterom i Plutonom pa je ovaj aspekt dosta pozitivan za mnoge stvari.

Jedino treba da izuzmemo opoziciju sa Uranom koja može pojedinim osobama doneti teškoće kada je saradnja u pitanju posebno sa grupnim i timskim saradnicima gde se uvek neko za nešto može buniti ili radikalno odustati.

Ova nesloga je prolazna pa ne treba da se nervirate jer na kraju sve dođe na svoje kako treba i biće jasno sa kim se slažete u saradnji i mišljenju.

Kada su vaše mišljenje i akcije u pitanju, dosta je harmoničan dan pa poštujte intuiciju i radite po osećaju.

Pojačana je kreativnost, intuicija, osećaj za novac i prilagođavanje situacijama i drugim ljudima.

Dan je dosta aktivan i povoljan kada izostavimo neka neslaganja u timskom radu i partnerskim odnosima. Budite strpljivi i prilagodljivi situacijama.

Sreda 29. jul  je dan Merkura.

Kako Merkur već polako gradi opoziciju sa Jupiterom i trigon sa Neptunom, jačaju idealizam, mašta, gluma, muzika, pisanje, trgovina i još mnoge druge pozitivnost.

Opozicija Merkur-Jupiter može dati prevelika očekivanja od drugih, želju da se odmah krene sa vrha ili može doći do blefiranja  pokušaja da se izvučete iz obaveza koje treba isuniti.

Ovaj aspekt ide na ruku političarima, advokatima, piscima i onima koji se bave odnosima sa javnošću.

Mesec će praviti sekstil sa Saturnom pa možete da radite stvari koje su dosta odgovorne, ozbiljne i gde treba postepeno da se gradi na duži rok.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt