NEDELJNI HOROSKOP DO 13. JULA 2020 NAJTEŽI ZA OVA 3 ZNAKA: tenzije nalažu da se čuvaju i otkažu sve što mogu

NEDELJNI HOROSKOP DO 13. JULA 2020 NAJTEŽI ZA OVA 3 ZNAKA: tenzije nalažu da se čuvaju i otkažu sve što mogu Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur koji je trajao danima, pa tri eklipse servirale su nam samo neprijatnosti.

Zato ne treba da se čudite zašto će nedelja koja je počela sa 6. julom biti najteža za sledeća tri horoskopska znaka: Ovnove, Lavove i Strelčeve.

Ipak, zapamtite ovo je samo period koji će proći.

Ovan

Osećate se ranjivije nego inače i u tome nema ništa loše. Prisećate se šta je to što vas čini ranjivim i podsećate se da postoje još mnoge rane koje treba da zacelite.

Proces izlečenja se neće desiti tako što ćete sami sebe pritiskati ili tako što ćete se pretvarati da je sve kako treba. Neka ovo bude vaša šansa da se knačno izlečite. To je proces koji se neće desiti preko noći.

Lav

Trenutno osećate baš sve. U stvari, osećate se povezanijim sa vašim svetom mašte. Zato vam je problem da se socijalizujete, zadržite na malim razgovorima, i ponašate se kao da je sve u najboljem redu.

Sada se osećate kao da je najbolje da otkažete sve svoje planove i maksimalno se izolujete. Radite šta god vam vaša intuicija poručuje jer sada morate da posvetite vreme svojoj duhovnoj strani.

Strelac

Znamo da napuštanje nečega što vam je mnogo značilo nije šala. Znamo da mislite da je dovoljno da kažete „zbogom“ i da nastavite dalje bez da se okrenete.

Ipak, ovaj scenario je nerealan čak i za optimističnog i nezavisnog Strelca, jer takve stvari nisu jednostavne. Ovaj put bićete uvučeni u prošlost i zbog toga nemojte da se kažnjavate. I vi ste ljudsko biće. Puštanje je proces koji sada učite.

Izvor: Telegraf
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt