NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO OD 29. JUNA DO 5. JULA 2020: Vodolija pred ljubavnom avanturom, Jarac donosi veliku odluku

RAK

Ljubav:

Ove nedelje na ljubavnom planu kod svih Rakova stoji pitanje braka, proširenja porodice, zajedničkih preseljenja.

Dakle, sve bitne teme, pitanja, odluke, pokreću se ove nedelje i to važi i za slobodne i za zauzete Rakove.

Upravo zbog ovih bitnih odluka možete se osetiti malo uplašeno, jer vas sve stiže odjednom, ali isto tako sve novine i promene koje ulaze u vaš život doneće posebnu energiju, još veću ljubav, ushićenje i radost!

Posao: 

Vreme je za napredovanje.

Sve Rakove ove nedelje očekuju prijatni događaji na poslu.

Vaš trud je prepoznat i bićete nagrađeni, tako da vas očekuje i veće povećanje mesečnih prihoda.

Dobićete mogućnost da na poslu obavljate ozbiljnije zadatke, tako da dajte sve od sebe da se pokažete u najboljem svetlu.

Odlična atosfrera vladaće i među ljudima sa kojima radite, što će vas veoma prijatno iznenaditi.

Ukoliko razmišljate o ulaganju u sopstveni biznis, sada je pravo vreme da ga započente. 

LAV

Ljubav:

Ova nedelje biće dosta mirnija u odnosu na prošlu kada su odnosi sa partnerom u pitanju, ali svakako neće biti idealna. I dalje ćete imati nesuglasica koje donosi delimično pomračenje Meseca 5. jula.

Tako da spremite se za još jednu turbulentnu nedelju.

Slobodni Lavovi više ništa ne prepuštaju slučaju i ove nedelje kreću u potragu za savršenim partnerom, ali ne vide da je on već tu, obratite pažnju na signale koje vam šalju osobe koje već poznajete. 

Posao:

Finansijsko stanje ove nedelje će se popraviti, ali neće biti idelano, kao ni situacija na poslu jer ćete imati mnogo toga da uradite.

Kako ste prošlih nedelja napravili zaostatak kada su poslovne obaveze u pitanju, sada je red da sve to nadoknadite, što će vam predstavljati problem.

Posao ćete nositi i kući kako biste sve uspeli da uradite.

Iako vaš trenutni položaj u firmi nije dobar i niste zadovoljni sa njim, savetujemo da pričekate sa davanjem otkaza i potrage za novim poslom, jer sada nisu povoljni aspekti za to. 

nedeljni-horoskop-za-ljubav-i-posao-od-29-juna-do-5-jula-2020-vodolija-pred-ljubavnom-avanturom-jarac-donosi-veliku-odluku-2

DEVICA

Ljubav:

Ljubavna dešavanja za zauzete Device ove nedelje biće fokusirana na dom, odnosno na promenu mesta boravka.

Oni koji su u vezama moguće je da će doneti odluku o zajedničkom preseljenju sa partnerom i početku zajedničkog života.

Takođe, moguće su odluke i oko preseljenja u drugi grad ili preseljenja u drugi stan.

Svakako menjanje mesta boravka je naglašeno, moguće je da ćete neplanirano otputovati ili planirati putovanje tokom nedelje.

Slobodne Device ove nedelje neće imati mnogo uzbudljivih dešavanja, sve će se svoditi na pomalo površnu komunikaciju sa osobama sa kojima ste već u nekom ljubavnom kontaktu.

Posao:

Vreme je da krenete u akciju.

Šta god da ste u proteklom vremenu zacrtali da uradite u budućnosti, sad je vreme da skupite snagu, hrabrost, sve adute koje imate i krente u napad i akciju ispunjavanja svih vaših želja.

Ukoliko ste želeli da promenite posao, sada su odlični aspekti za to, kao i za pokretanje ličnog biznisa, učenje, pokretanje vašeg ličnog kursa, pretvaranje hobija u posao, sve je moguće.

Dakle, samo budite nametljivi ove nedelje onima koji su vam potrebni za ostvarivanje posla, kako bi vas primetili i kako biste sebi olakšali ostvarivanje ciljeva. 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt