NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JUNA DO 5. JULA 2020: Škorpija u prolaznoj krizi, Lav treba da odloži odluke

LAV (23.7 - 22.8)

POSAO 

Privodite kraju mnoge zaostale poslove koji su vas mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Povoljno je vreme za istraživanje i učenje.

Izvesna je i mogućnost da vam stigne ponuda da se priključite nekom novom projektu gde biste se u potpunosti iskazali, jer vaša komunikativnost i ubedljivost za taj posao može biti dragocena.

LjUBAV 

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu.

Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. U protivnom, brzo ćete zažaliti.

ZDRAVLjE Bronhitis.

DEVICA (23.8 - 22.9)

POSAO 

Sve više razmišljate o mogućnostima da pokrenete neki privatni posao. Loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć.

Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost izostaju.

 Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatne potrebe da nešto na brzinu promenite.

LjUBAV 

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu.

U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite na svog partnera i činjenicu ko vam je stvarno pravi prijatelj.

ZDRAVLjE Čuvajte grlo i glasne žice.

VAGA (23.9 - 22.10)

POSAO 

Dobijate vesti koje su važne za vaš dalji razvoj. Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim.

Uložićete mnogo truda, ali na kraju ćete biti zadovoljni rezultatima. Osim toga, pred vama je period tokom koga ćete počistiti sve zaostale poslove kojima se, već mesecima, bavite.

LjUBAV 

Nedelja počinje velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste ponovo nametnuli svoju dominaciju voljenoj osobi. To vas može suočiti s novim komplikacijama u vašem odnosu.

Ako tome ne odolite, sledi ozbiljan konflikt, a nekima čak i raskid veze. Ne zalećite se.

ZDRAVLjE Pojačana nervoza i nesanica.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

POSAO 

Sve oko vas se menja, ali vi ostajete po strani. Za vas je to okidač da vas obuzmu strahovi i preispitivanje da li ste nešto pogrešili. Ne brinite se, to što vas niko ne proziva nije rđav znak, naprotiv.

Za vas je dobro što trenutno nikome ne smetate. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti i budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s pretpostavljenim licima.

LjUBAV 

Glavna tema u vašem ljubavnom životu, ovih dana, su nečije laži ili prećutkivanja. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno.

Ne pecajte se na svaku provokaciju, savladajte strahove jer je novonastala kriza prolaznog karaktera.

ZDRAVLjE Bolovi u kostima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt