NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO i NOVAC: Ovan kreće u ljubavnu akciju, Rak preosetljiv i nervozan (29. jun - 6. jul 2020)

BLIZANCI

Hrana

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom.

Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska,  dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Ljubav

Iako se odnos sa emotivnim partnerom pomerio trunčicu na bolje i u protekloj nedelji i u ovoj, ipak ne možemo reći da je u vašim emotivnim pričama sada cveće i proleće.

Partner je pomalo povučen, u nekim svojim dilemama i problemima a vi ventil tražite na drugoj strani. Taj ventil može biti kroz odnose sa prijateljima, kroz okretanje poslu, kroz neke situacije koje vas opuštaju, ali kod nekih Blizanaca može biti i kroz flertovanje, najpre preko društvenih mreža.

Slobodni Blizanci – društvenost se pojačava, postoje i novi kontakti koji vam prijaju, ali još uvek ne postoji prostor za stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Nedelja pred vama donosi talase nervoze i talase statičnosti.

U nekim danima ćete biti kao u struju uključeni, u trku i brzini da što pre obavite ono što je potrebno dok ćete u onim drugim bukvalno prespavati dan na poslu.

Kočiće vas sve ono što se vezuje za finansije a biće i dosta ispravljanja i ponavljanja čak i onih obaveza koje su vam rutinske.

S druge strane – sada ćete uspeti da pokrenete neke poslovne ideje kojima ste već neko vreme okupirani.  Šareniš od sedmice.

Novac

Neka polovična rešenja ćete uspeti da pronađete kada je ovaj segment u pitanju.

Zdravlje

Alergije, stomačni deo, meteoropatske reakcije.

RAK

Hrana

Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa.

Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a ukoliko je to moguće – izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

Ljubav

One emotivne veze koje su uspele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema nameru da stane još neko vreme.

Povratak Saturna, pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u polju partnerstava kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte.

Kod drugih, onih stabilnijih – novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savet.

Slobodni – eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mestu.

Posao

Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vreme da se pokrenete.

Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad.

Vreme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju.

Za tako nešto vam je ova nedelja odlična jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promene, krenite im u susret.

Novac

Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje

Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosetljivost, nervoza, manjak sna.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt