NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO i NOVAC: Ovan kreće u ljubavnu akciju, Rak preosetljiv i nervozan (29. jun - 6. jul 2020)

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO i NOVAC: Ovan kreće u ljubavnu akciju, Rak preosetljiv i nervozan (29. jun - 6. jul 2020) Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Evidentno je da su vam se snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom bar kada je ishrana u pitanju – brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

Ljubav

Ovnovi ponovo poseduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom ali isto tako – ponovo poseduju i impulsivnost, ratnički duh i ubrzanost.

U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni deo a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi.

Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem.

Slobodni Ovnovi – lep period da krenete u ljubavnu akciju. ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

Posao

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete.

Od ovog perioda moguće su promene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija – jer, okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu.

Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana, pogotovo ako vi kao što umete – budete dolivali ulje na vatru. Ono što je ekstra jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Novac

Neplanirani troškovi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

BIK

Hrana

Trebaće vam energetski jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa i ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

Ljubav

Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama.

Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni?

Pa ne. Ali, kao da ste sami sa sobom rešili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme.

Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. No, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi – uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti.

Slobodni Bikovi – prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo – komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

Posao

Bikovi u ovoj sedmici mogu rešiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja – ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način.

Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni.

Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja.

Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Novac

Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Alergije. Potrebna vam je umerena fizička aktivnost.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt