NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Jarac ulazi u novu fazu života, Ribe čeka velika romansa (15-21. jun 2020)

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Jarac ulazi u novu fazu života, Ribe čeka velika romansa (15-21. jun 2020) Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Odgovaraće vam laganiji obroci – grilovano meso ili riba, mnogo povrća i salata. Takođe, domaća kućna atmosfera I “domaća” klopa – ako je moguće, na kašiku. Nemojte previše da se bavite slatkišima, posle će vam biti teško da skinete viškove….

Ljubav

I u proteklom periodu a i u ovoj nedelji – često će vam se činiti da ste sami u situacijama koje su vam najbitnije ili koje vam donose najviše opterećenja. Partnerova podrška i prisustvo su nekako mlaki, dolaze kasno ili su nedovoljni – što kod nekih parova može dovesti do manjka komunikacije i obostranog udaljavanja.

Sada je najpotrebnije da razgovarate i da svojim prisustvom olakšate jedno drugom ovu nedelju.

Slobodni Ovnovi – sve i svašta se dešava a ništa nije definisano i konkretno. Koliko god želeli da požurite i dobijete jasnu i realnu situaciju u vezi osoba koje su vam simpatične – moraćete da sačekate.

Posao

Ova nedelja donosi lagano rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale glavolomke u proteklom periodu. Vaš uticaj sada je zanemarljiv, jedino što je važno jeste da u svojim odlukama I potezima ostanete verni sebi i da ne idete na štetu drugih.

U prevodu – vi budite korektni, šta god da je na dnevnom redu – ako ne sada, bićete u narednom periodu nagrađeni zbog toga. Mnogo zbunjujućih informacija u ovom periodu dolazi do vas. Ne reagujte impulsivno, pustite da se stvari slegnu.

Novac

Previše se opterećujete finansijama. Za sada je tu prilično stabilna situacija.

Zdravlje

Mogućnost manjih povreda, naročito ruku, prstiju. Osetljivost i nervoza.

BIK

Hrana

Skloni ste da previše “popuštate” sebi – da li vas povuče društvo, atmosfera ili trenutna osećanja, nebitno je. Poenta je da pravite greške u ishrani što se može odraziti i na vaše zdravlje – najpre na probleme sa kožom, ali I sa stomačnim delom.

Ljubav

Vi ste se nekako utišali, usporili. Ništa što se vezuje za odnos u kojem ste ne ide sada po vašim željama i bićete skloni da se vraćate u prošlost i preispitujete mnogo toga – naravno, bez jasnih odgovora jer njih sada teško da će biti. Ni vaš partner nije u nekom posebnom raspoloženju, zato sada nije trenutak da donosite krupne odluke vezane za vašu emotivnu priču.

Najgora varijanta je da zaćutite – koliko god vam to bilo teško oboma – bolje je da sednete i otvoreno popričate, to će poboljšati stvari.

Slobodni Bikovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom, začaranom krugu. Ima dešavanja, ali ne konkretizacije.

Posao

Ovo je segment u koji ste spremni da uložite više energije i truda – ili vam je lakše da se borite sa poslovnim situacijama nego sa onim emotivnim. Doduše, u ovoj nedelji ćete se prilično istrošiti – slobodno računajte da ćete sve morati da radite dva puta da biste priveli kraju.

Isto tako – mnoštvo informacija, sastanaka, dešavanja i razgovora donosiće vam konfuziju i problem da se organizujete. Ipak, ova nedelja će doneti rezultate koji su dobri – i  pored velikog uloženog truda, to je najbitnije zar ne?

Novac

Ukoliko vam neke isplate kasne, možete ih očekivati u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije povrede. Više opreza u saobraćaju. Problemi sa kožom, stomakom, grlom.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt