NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Vaga pred flertom, Ribe spremne za ljubavni napad (od 25. do 31. maja 2020)

BLIZANCI

Hrana

Stelijum planeta u vašem znaku ove vam sedmice daje mogućnost da „okrenete novi list“ čak i kada je ishrana u pitanju. Sada je lakše promeniti životne navike, okrenuti se zdravoj hrani, ali biti i češće u pokretu.

Ljubav

Venera u vašem znaku polako se otima kvadratnom uticaju od strane Neptuna – pa ćete jasnije videti mnoge situacije u vašem partnerstvu. A i sami ćete nekako bolje znati, bolje osetiti šta vam je činiti. Kod mnogih Blizanaca ovo će doneti otrežnjenje – bilo da je ono pozitivno ili negativno. No, nemojte se zanositi – pred vama je još poprilično dugačak put kada je vaše partnerstvo u pitanju i sigurno je da će na tom putu biti prepreka… verovatno pre nego što mislite.

Slobodni Blizanci – u periodu ste kada samo treba rešavati prošlost, nemojte se uplitati u nove ljubavne priče – zaista nije vreme za njih.

Posao

Iako ste još uvek u periodu dilema i nesigurnosti po pitanju posla i svoje uloge u svemu tome – ipak ova nedelja donosi prilično korektne i okolnosti i vaš način funkcionisanja. I dalje morate biti vrlo obazrivi što se tiče obećanja, što se tiče nekih grandioznih poslovnih šema – nešto od ovoga jeste dobro i pravo, ali uglavnom je šarena laža. Vaš zadatak je da pokušate da otkrijete kome možete dati svoje poverenje, a koga momentalno otpisati. Zato, ne žurite sa odlukama, ali u obavezama – budite hitri i ažurni.

Novac

Finansijska situacija se blago poboljšava.

Zdravlje

Problemi sa vidom. Kod starijih – moguć je povišen očni pritisak.

RAK

Hrana

Ova će sedmica umeti da vas iscrpi mnogobrojnim dešavanjima i uzbuđenjima, i često ćete biti bez energije, pa je potrebno da konzumirate dovoljno proteina, kao i svežeg voća i povrća. Vodite računa i o hidrataciji.

Ljubav

Iako će to polje podsvesti i tajni, stvari koje sakrivate ili od kojih bežite – biti još jako dugo naglašeno kod vas – u ovoj nedelji Rakovi dobijaju prvu, iole korektniju priliku da nešto promene. Ne očekujte akciju ni od koga drugog – moraćete da je sprovedete sami. Samo vi u ovoj nedelji možete napraviti neki iskorak, bilo da se on vezuje za osobu koju volite ili za te nedoumice koje nosite u sebi. Zapitajte se šta je to što možete da promenite da biste dobili svoj mir – i uradite to.

Slobodni Rakovi – baš u ovoj nedelji se možete prepustiti ljubavi – slažu se situacije da vas uvedu u kompletan emotivni zanos.

Posao

U ovu sedmicu ulazite potpuno drugačije organizovani, potpuno drugačije fokusirani na posao. Trenutno velika snaga postoji u vama, odlučnost a samim tim – i odlične prilike da funkcionišete skoro pa savršeno. Napravićete neke promene, neke sami a neke uz pomoć osoba koje su vam poslovno bliske i te promene će se jako brzo pokazati kao prava stvar. Iako i dalje imate mnogo pitanja i nedoumica oko svog poslovnog statusa, sada ste spremni da sve rešavate lagano, jedno po jedno.

Novac

Još uvek imate tendenciju da se previše opuštate po pitanju troškova.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt