NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Vaga pred flertom, Ribe spremne za ljubavni napad (od 25. do 31. maja 2020)

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Vaga pred flertom, Ribe spremne za ljubavni napad (od 25. do 31. maja 2020) Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Vreme je da više obratite pažnju na svoje obroke, da smanjite porcije ili da se potrudite da na vašem tanjiru češće budu bareno i kuvano meso, sveže povrće i mlečni proizvodi, naročito kefir i jogurt. Salate sa maslinovim uljem, semenkama i koštunjavim plodovima.

Ljubav

Partner bi i dalje da se vraća na neke stare teme, dileme, izvlači pitanja iz ko zna kakvih budžaka prošlosti. Jednim delom vam je to simpatično, drugim delom vas smara. Ukoliko budete malkicko manipulativni i mudri – sve ćete ovo uspeti da rešite do kraja nedelje. Zauzeti moraju i da budu oprezni ukoliko nešto rade „sa strane“ – pre ili kasnije (a mnogo je više verovatno da će biti pre) ovo vam može napraviti ozbiljne probleme.

Slobodni Ovnovi – zabranjene i tajne veze, pogotovo sa zauzetim osobama – izbegavajte. Noviteti sada teško da će uspeti, umesto toga – bolje rešavajte prošlost.

Posao

Vrlo aktivnih nedelju dana je pred vama. Jednim delom ovo će vam prijati jer će u moru dešavanja biti i nekih vrlo simpatičnih dogovora i zanimljivih poslovnih kontakata. No, drugim delom – sigurno je da ćete morati da neke situacije radite iznova i iznova da biste ih završili. Još uvek postoji prostor za greške, i to najpre one napravljene u brzini ili u fazonu „ma daj samo da otaljam ovo“.  Dolazi vam poslovna šansa za koju ste mislili da ste je propustili ili ostali bez nje.

Novac

Lepa mogućnost da vam dođu pare koje duže čekate ili od strane nekog dužnika.

Zdravlje

Osetljiv stomak, sklonost ka alergijama. Stariji – problemi sa krvnim sudovima.

BIK

Hrana

I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osećate nesigurno i nezadovoljno, a “podršku” tražite u jelu. Pokušajte da slatkiše svedete na najmanju moguću meru i da iz ishrane makar na kraće vreme izbacite belo brašno.

Ljubav

Samo jednim delom Bikovi su izašli iz one najmutnije i najčudnije zone. Neke odgovore ste dobili, neke ste dali sami sebi – da li su bilo jedni bilo drugi ispravni – to će pokazati vreme koje je pred vama.

Uloga voljene osobe se u ovoj nedelji pojačava i doprinosi da stvari između vas dvoje postaju aktivnije. Ima tu par situacija koje će vas ako ne u potpunosti dići, a ono makar učiniti da na mirniji i opušteniji način funkcionišete sa osobom koju volite.

Slobodni Bikovi – period nesigurnosti i neizvesnosti po pitanju osoba koje su oko vas i dalje vlada. Postoji šansa da se kao nešto pomeri na bolje u ovoj nedelji….

Posao

Prilično korektna situacija što se tiče posla očekuje vas u ovoj nedelji. Promene koje su nagoveštene sada zaživljavaju i bar za sada se neće pokazati kao loše. Za dalje – videćemo. Negde ste se vi uskladili sami sa sobom, mnogo toga pomirili i razrešili u sebi pa ćete vrlo korektno i stabilno reagovati na sve što dolazi iz okruženja, od strane saradnika ili od okolnosti. Uglavnom – imate pred sobom radnu sedmicu koja vama lično donosi mir, ali sa druge strane – donosi i da se neke situacije pokreću i prijaju vam.

Novac

Prilično stabilno.

Zdravlje

Bez preterano naglašene problematike u ovoj nedelji.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt