NEDELJNI HOROSKOP DO 17. MAJA 2020: Lav mora da se smiri, Vodoliji se konačno otvara ljubav!

NEDELJNI HOROSKOP DO 17. MAJA 2020: Lav mora da se smiri, Vodoliji se konačno otvara ljubav! Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Venera, kao vladarka polja ishrane kreće retrogradnim hodom, pa je Ovnovima vreme da se vraćaju ili na neka stara, zaboravljena jela ili pak na način ishrane koji su praktikovali pre par meseci. U svakom slučaju – šta god od ova dva izabrali, pojačajte hidriranje i fizičku aktivnost.

Ljubav

Ulazite u neobičan ljubavni period. Vaš vladar Mars od srede je u znaku Riba, znaku tajni i dubina a partnerska planeta Venera istog dana kreće retrogradnim hodom. Sa pozitivne strane ovi aspekti daju mogućnost vama dvoma kao paru da dublje spoznate šta je ono što istinski želite i jedno od drugog i od veze u kojoj ste, da pokrenete i suštinski istražite pitanja koja su vas oboje mučila. Sa negativne – mogu se javiti problemi u komunikaciji, mnogo skrivanja i laži. Pa kako kome zapadne. Slobodni Ovnovi – brljate na više strana, više ni sami ne znate koga muvate i šta hoćete zaista.

Posao

Sve vezano za posao isto kreće unazad. Jupiter u vašem polju karijere je od ove nedelje retrogradan, kao i Saturn, koji vlada ovim poljem. Ovnovi se vraćaju korak unazad, ne da bi se zakočili već da bi dobili mogućnost da provere sve ono što je do sada urađeno, kao i da prilike koje su zbog neobičnog virusa propuštene  – sada nadoknade. Jaka energija ove nedelje vas nosi, toliko jaka da možete u nekim momentima biti vrlo svadljivi, požurivati druge i „tražiti kavgu“. Nemojte, samo budite konstruktivni.

Novac

Sa finansijama niste u svađi ovih dana. Dosta dobro se uklapate. Samo malo kontrolišite troškove.

Zdravlje

Moguće su povrede, a i u saobraćaju ovih dana treba biti obazriv. Nervoza.

BIK

Hrana

Neadekvatan način ishrane u proteklom periodu doveo je ili do povećanja težine ili do sitnije zdravstvene problematike. Sada bi bilo dobro i jedno i drugo regulisati jednostavnijim, svedenijim a češćim obrocima.

Ljubav

Vaša vladarka Venera i pored retrogradnog zaokreta sredinom ove sedmice – stoji i više je nego izvesno da ćete i vi u svojim emotivnim relacijama biti bez nekih velikih dešavanja, bez velikih pokreta i promena. Činiće vam se kao da sa strane posmatrate sopstveni ljubavni život – a to ni neće biti neka spektakularno interesantna predstava jer se realno ništa ne dešava, sve je u sferi razmišljanja, maštanja, preispitivanja. Tu i tamo bljesnuće po koji zanimljiv detalj čisto da vam da naznaku šta će se u narednim nedeljama i mesecima dešavati kod vas. Potpuno je sve isto i za zauzete i za slobodne.

Posao

U poslu već nećete biti toliko zakočeni, mada će uglavnom drugi ljudi i dešavanja da vas pokreću i teraju da se aktivirate. Sa nadređenima ćete konačno uspeti da pronađete zajednički jezik – iako ćete i dalje smatrati da se stvari rade na pogrešan  način. Neki od vas će na dosta napet i nervozan način ući u ovu nedelju baš zbog odnosa sa autoritetima – ali će se ova tenzija brzo stišati i splasnuti. Pred vama su prilično neinspirativni dani u kojima ćete uglavnom odrađivati ono što imate od obaveza.

Novac

Trošak ili neki problem sa novcem početkom nedelje vas može neprijatno iznenaditi.

Zdravlje

Umor, pospanost a kod nekih od vas problemi sa venama, limfnim čvorovima, alergijama, pritiskom.

BLIZANCI

Hrana

Prošle sedmice ste imali pun Mesec u polju životnih navika, što uvek govori o tome da ste stigli do perioda kada je potrebno napraviti promene i poboljšanja. U danima koji su pred vama ćete imati jednostavnije obroke, ali će vaša slaba tačka i dalje ostati previše slatkiša i grickalica.

Ljubav

I vaš vladar Merkur odmah u ponedeljak uveče ulazi u vaš znak, gde ga već čeka Venera. Dobićete dodatni motiv za delovanje u emotivnim odnosima, ali mora se priznati da će u postojećim vezama uglavnom da se pokrene samo priča – onaj ljubavni segment trenutno je neaktivan ili vi nemate dovoljno inspiracije da se ljubavlju bavite. Daj da pričamo o svemu ostalom, a emocije neka malo sačekaju! Što se tiče slobodnih, evidentno je da ćete se dodatno pokrenuti prema suprotnom polu (i on ka vama, naravno) ali za sada tu nema nekih posebnih ostvarenja. Kao da se samo „ispipava“ teren.

Posao

Ne budite početkom nedelje svadljivi ukoliko stvari ne idu onako kako ste vi zamislili. Ukoliko baš sada od ponedeljka ponovo počinjete sa radom – tih prvih par dana vam baš neće prijati i trebaće vam vremena da se prilagodite okolnostima. Ulazak Marsa u vaše polje karijere ukazuje i na moguće nesporazume sa nadređenima, pa gledajte da to izbegavate. Situacije na poslu neće ići po vašim željama i neće se truditi da vam olakšaju – no, pronaći ćete inspiraciju – samo je potrebno da se prilagodite.

Novac

Koliko god planirali – ispada da uvek potrošite više nego što ste zamislili.

Zdravlje

Moguće su povrede, naročito ekstremiteta. Nešto pojačana nervoza.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt