NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: Lav će održati stabilnu ljubav, Vodoliju čeka cunami!

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: Lav će održati stabilnu ljubav, Vodoliju čeka cunami! Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Jasno vam je da klopate na nervnoj bazi i da preterujete, ali još uvek ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom nedelje su mogući čak i stomačni problemi.

Ljubav

Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice. No, i pored toga što situacija može delovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebale ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rešenje i dogovor. Slobodni Ovnovi – čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida – ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Šta više – itekako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Posao

I pored zabrinutosti koja evidentno još uvek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete rešiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju. Sve bolje uspevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj nedelji vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite, iskulirajte.

Novac

Nije vreme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički – skroz ok.

BIK

Hrana

Vi ste se u neki red uveli, i jedino što vam može praviti problem jesu talasi nervoze koji dovode do toga da u trenutku potamanite sve što je jestivo u kući. U takvim situacijama, grickajte neko voće ili povrće ili se nalivajte vodom i sokovima.

Ljubav

Voljeno biće vas može u nekim momentima izluđivati – svojim rečima, postupcima, nepredvidivošću….ili – samim svojim postojanjem. Sve u zavisnosti od toga koliko vam je sada dovoljno da besnite.

Talasi „siktanja“ jedno na drugo će postojati u ovoj sedmici ali se tu ništa spektakularno neće dogoditi, osim obostrane nervoze i napetosti. Čak i ako budete uspeli da dovedete do prekida veze, malo je verovatno da je ovo trajno odvajanje.

Slobodni Bikovi – mnogo ste šarmantni i slađani i privlačite više udvarača. Neki smaraju i nerviraju, neki vam prijaju. One prve otkačite, sa ovima drugima nastavite.

Posao

Poslovni segment izgleda kao ratno poprište i verovatno da će vam u nekim momentima izgledati najlogičnije da dignete ruke i kažete sami sebi „od ovoga nema ništa, piši propalo“. No, koliko god burno delovalo sve oko vas, krajnji rezultat ipak ne ide u prilog nekim konačnim presecima. Takođe, ukoliko sada dolazi do neke reorganizacije i promena na vašem radnom mestu, verovatno se neće znati ko pije a ko plaća. Sudaraćete se sa problemima i truditi se da prikupite živce. Srediće se ovo ubrzo, ne brinite.

Novac

Finansije funkcionišu, mada ni vama nije povremeno jasno kako.

Zdravlje

Ne luftirajte se mnogo, respiratorni sistem vam je osetljiv.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt