NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MARTA DO 5. APRILA 2020: Vaga ima uspeh uprkos blokadama, Vodolija prolazi kroz iskušenja

RAK (22. 6 - 22. 7)

Imate zadatak da rešite situaciju s kakvom se, dosad, niste susretali. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao pritisak i preterano zatrpavanje poslom koji je u datim okolnostima nemoguće obaviti.

Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete obaviti, ne uviđate da vam se otvara prilika usled koje, uz mali trud, možete trajno da zasijate.

Bez obzira na to koliko ste porodičan tip, sada imate potrebu da se povučete i duži vremenski period provodite u samoći.

Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanja za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način interesantna, ali vas opterećuje svojim neobičnim pričama i pesimizmom.

Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ovih dana je moguće malo priznanje, ali i prilika da uradite nešto zbog čega ćete biti veoma ponosni. Ipak, ukoliko brzopleto postupite možete da napravite pogrešan izbor i time propustite sve što vam se nudi.

Ovih dana ništa ne ide bez dodatnih komplikacija, a dobra vest je da vi ipak možete da ostvarite uspeh ako budete dovoljno strpljivi i mudri.

Atmosfera u porodičnom okruženju zavisi od količine novca koji vam je na raspolaganju. U izgledu je sukob oko finansija. Mogući su nesporazumi oko prioriteta, jer za vas je svaka kupovina nepotrebno troškarenje u situaciji koja je vanredna. U društvu ste kreativnih osoba koje vas inspirišu.

Uspostavite bolji bioritam, ne menjajte dan za noć.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U komunikaciji ste brzi i vispreni, sve funkcioniše kako treba, ali rezultati izostaju. Finansijska pitanja vas opterećuju, ali na tom polju nema drugog rešenja nego da strpljivo sačekate da se ovaj naporan period završi.

Pozitivne vesti stižu od zvaničnih lica, ali to ne rešava sve probleme u potpunosti.

U krugu porodice, sve što kažete, okreće se protiv vas. Izvesna je diskusija s voljenom osobom, a ako ne budete dovoljno strpljivi, dinamičan razgovor preti da preraste u žučnu svađu koja može da ostavi trajne posledice. Povucite se na vreme, jer nije pravi trenutak za isterivanje pravde i istine.

Prihvatite činjenicu da nešto oko vas može da prođe bez vaše kontrole.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt