HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - DO 5. APRILA 2020: Blizanci vraćaju bliskost, za Vodoliju popušta pritisak

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - DO 5. APRILA 2020: Blizanci vraćaju bliskost, za Vodoliju popušta pritisak Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV:

Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da ćete morati da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživaće u većem međusobnom poverenju.

KARIJERA:

Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje organizujte kako bi bili efikasniji. Ekonomišite sa snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na počinak.

BIK

LJUBAV:

Biće onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA:

Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neki će dominirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI

LJUBAV:

Svojim šarmom i smislom za humor uspećete da sadvladate distancu u emotivnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba sve više će vas podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Biće vam zaista drago što je tako.

KARIJERA:

Malo više truda pokazaćete u poslovima gde treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. To vas motiviše. U delatnostima iz senke vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Radite vežbe disanja i pokušajte da što više boravite na suncu i vazduhu, makar i na balkonu.

RAK

LJUBAV:

Diskrecija i intimnost biće vam glavna obeležja i kriterijumi kojim ćete se rukovoditi u privatnom životu ovih dana.

KARIJERA:

Izgledaće kao da svi nešto razvlače, ali vi nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte nešto što volite.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt