NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 22. MARTA 2020: prvi dan proleća ostvaruje Raku sve želje, za Devicu počinje vreme isceljenja

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 22. MARTA 2020: prvi dan proleća ostvaruje Raku sve želje, za Devicu počinje vreme isceljenja

OVAN

Sunce koje ulazi u vaš znak označiće prvi dan proleća, a njime počinje i vaš lični novi ciklus, dragi Ovnovi!

Što je još bolje, moćni spoj Mars-Jupiter je baš u vašem znaku i ojačaće vaše poverenje u sebe baš sada kad vam je toliko stalo do jednog ljubavnog cilja.

Obratite pažnju na sve što vam vaši instinkti govore. "Stomak" zna sve. Takođe, od ove nedelje, pa sve do 10. aprila, Merkur koji putuje kroz Ribe pojačaće vašu intuiciju, ali takođe može umanjiti vašu objektivnost. Razmislite o prošlosti, bolje ćete razumeti sadašnjost.

BIK

Sunce koje u petak ulazi u znak Ovna najaviće prvi prolećni dan, pa se polako bliži i vaše vreme, dragi Bikovi.

Iskoristite ovaj period da se pozabavite emocijama, uverenjima i svim onim što vam više ničemu ne služi, kako biste se pripremili za novi lični ciklus sledećeg meseca.

U skladu s tim, moćna konjunkcija Mars-Jupiter može otkriti unutrašnje ograničenje kojeg  se treba osloboditi da biste krenuli napred.

Takođe, ove nedelje, od ponedeljka do 10. aprila, Merkur koji putuje kroz Ribe inspirisaće razgovore sa prijateljima i podržava vas da u takvom grupnom okruženju više diskutujete o nekim životnim idejama. Možda je vreme da promenite ljubavnu filozofiju.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt