HOROSKOP ZA PUN MESEC U DEVICI 9. MARTA 2020: Ribe obasjava velika ljubav, Lav sređuje finansije

Baš na dan punog Meseca i Merkur kreće direktno iz Vodolije što nam može doneti korisne savete ili informacije za rešavanje problema.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U DEVICI 9. MARTA 2020: Ribe obasjava velika ljubav, Lav sređuje finansije Foto: Shutterstock

Horoskop za pun Mesec u Devici i direktan Merkur 9. marta 2020. godine!

Ovaj pun Mesec u Devici je u opoziciji sa Suncem i Neptunom pa će obasjati i izbaciti na površinu razumna rešenja.

Ovaj aspekt je bitan za imuni sistem pa ga treba čuvati i ojačati. U ovom periodu može se smanjiti širenje korona virusa koji je aspektovan pod Neptunom. Nema potrebe za strahom kada se uključi razum Device.

Mnoge osobe će poželeti da rade duhovno na sebi i dovedu u harmoniju dušu i telo.

Baš na dan punog Meseca i Merkur kreće direktno iz Vodolije što nam može doneti korisne savete ili informacije za rešavanje problema.

Mnoge stvari koje su bile u kašnjenju, mnogi nesporazumi i blokadi sada se pokreću - sve sa punim Mesecom koji obasjava i razumno postupa iz Device.

Sada je pravo vreme da podvučemo crtu i nađemo balans između poslovnog i privatnog života. Ovaj pun Mesec će sigurno doneti promene u svakodnevnom životu  i poslu, kao i u  ličnoj zdravstvenoj zaštiti.

Kako Devica predstavlja rutinu i svakodnevni život, sada je vreme da se nešto prekine i nađu stvari koje nam donose zadovoljstvo i sreću.

KAKO ĆE OVAJ PUN MESEC DA UTIČE NA POJEDINAČNE ZNAKE?

OVAN

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju svakodnevnog života, rutine i navika pa dobro razmislite šta ste do sada i kako raditi.

Neku rutinu bi trebalo promeniti, posebno ako ste nezadovoljni svojim izgledom i duhom.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju što je zaduženo za ljubav, decu, kreativnost i projekte pa možete staviti tačku ili zaokružiti oblast ljubavi.

Pojedini Bikovi mogu da se istaknu preko nekih projekata. Vaš istrajan rad sada napreduje i raste kao ovaj pun Mesec gde će uroditi plodom.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući što je simbol duše, porodice, kuće roditelja. Mnogi Blizanci će razmišljati i osećati šta im se promenilo u poslednjoj godini dana.

Sve što treba da menjate kako bi bilo bolje i svrishodnije treba i da pokrenete promene u gore navedenim aspektima života. Pojedini Blizanci se mogu i preseliti.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt