LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP DO 17. DECEMBRA 2019: Vodolija čezne za starom ljubavlju, Ribe čeka svađa

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP DO 17. DECEMBRA 2019: Vodolija čezne za starom ljubavlju, Ribe čeka svađa

Nedeljni ljubavni horoskop od 10. do 17. decembra 2019. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnove koji su u vezi očekiuje stabilna situacija na emotivnm planu, pod uslovom da partneru ne nameću previše svoje mišljenje i zahteve. Slobodni pripadnici znaka potrudiće se da udovolje svojim željama i potrebama, ali mogu biti teški za postizanje kompromisa.

BIK

Bikovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremo prihvatiti. Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti skloni da previše analiziraju emotivne odnose, neki će biti povučeniji i manje posvećeni voljenoj osobi. Slobodni će izaći iz povoljnog ljubavnog perioda, broj novih poznanstava će biti manji, kao i njihovo zadovoljstvo ostvarenim planovima.

RAK

Rakovi koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

LAV

Lavovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti previše analitične i nepotrebno se opterećivati razmišljanjima o problemima u vezi. Za razliku od njih, slobodni pripadnici znaka naći će se u povoljnijem periodu za nova poznanstva i kontakte, pa bi neka osoba mogla da im privuče pažnju.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt