HOROSKOP ZA MLAD MESEC U STRELCU I NOVI POČETAK 26. NOVEMBRA 2019: Ovan dobija podršku Univerzuma, Devica okreće novi list

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vreme ako primetite da vam nedostaje podrška od partnera da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite.

Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte. Moguće su i promene kod pojedinaca na poslovnom aspektu u smislu da vas unazade ili unaprede.

RAK

Kad god je reč o Mesecu koji je vaš vladar, on vam uvek donese promenu osećanja što se sada odnosi na svakodnevnicu, zdravlje, posao, kućne ljubimce, ishranu i još druge simbolike šestog polja.

Mnogi Rakovi će sada imati više optimizma da pokrenu ili više ulože u svoj posao. Pojedini Rakovi mogu imati s partnerom razne nesporazume pa ne reagujte impulsivno.

LAV

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem petom polju ljubavi, zabave, dece, sporta. Mnogi Lavovi će sada imati žeđ za ljubavlju, romantikom, dok će u istom uživati jer imaju podršku Univerzuma.

Mnogi Lavovi sada otvaraju svoje srce dok se pitaju rade li ono što ih usrećuje. Ljubav i emocije su dobre dok još traje neizvesnost kada je posao u pitanju.

DEVICA

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju kuće, porodice, majke pa je to aktivno. Mnoge Device mogu sada biti mnogo ranjive i pitaće se za svoju intimnost. Pojedine prave reorganizaciju kada je kuća u pitanju i okreću novi list.

Sada je dosta povoljan period za ulazak u bračne vode ili u neku ozbiljnu vezu, dok se pojedine Device mogu pitati jesu li sigurne šta žele. Fokus je na porodici i okruženju.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt