MESEČEV HOROSKOP - POSLEDNJA ČETVRT MESECA: kako da izbegnete strahove i drame (do 26. novembra 2019. godine)

Poslednja četvt Meseca uz naglašenu snagu broja 27 donosi nam mogućnost da nađemo mir!

MESEČEV HOROSKOP - POSLEDNJA ČETVRT MESECA: kako da izbegnete strahove i drame (do 26. novembra 2019. godine) Foto: Shutterstock

Mirni imamo veće šanse da udahnemo, osetimo, dušom primetimo i prihvatimo obilje svetlosti koju nam Univerzum daruje u ovom periodu.

Širom raširimo svoje ruke kako bi mogli da damo, a ujedno i da prigrlimo darove Univerzma.

Možda nije sve kao što izgleda, možda je i dublje i moćnije i značajno veće.

Mesec u 1. kući u znaku Lava, reklo bi se drama na pomolu, glumci na delu, u akciji je sve ono što osećamo, što nosimo unutar svoje duše. Mesec je vladar 12. kuće i može označiti neke prethodne postulate, sećanja, stare utemeljene sisteme verovanja, poverenja, duhovnog povezivanja, spiritualnog rasta i razvoja.

Može značiti izuzetno vredno zaveštanje, ali i naše glavne neprijatelje, one suštinske naše unutrašnje, pre svega one što nam ne daju dalje od avlije, izvan međe, granice, što nam ne daju da se pustimo u sopstveni osećaj sa punim poverenjem već nas drže u seti (čitaj, setuju nas) od koga smo mi, od čega smo, drže nas u sećanju na porodicu, genetiku, rodoljublje.

To su oni što nas pitaju kuda smo mi to pošli kad niko pre nas nije, što nas prestrave, preplave strahom svaki put kad samo pomislimo da zamaštamo ili pri samoj pomisli "WOW TO HOĆU"! Čim se javi svetlo Ja, ovi pitaju gde ćeš, jel si siguran?? Pa OK! Hajde sad da stvarno upoznamo sebe, poverujmo, budimo sigurni u taj prvi svetlosno vođen "wow" momenat. Uzmimo to sa poverenjem u sopstveni život, u sopstveno sutra, u sreću koja je naša, uvek više nego ikad pre!

Božanstven je osećaj imati uspomene, ali je još lepše neprestano stvarati nove! Sećanja nas često određuju, pa nas uokviruju unutar sebe, unutar nasleđa, unutar sudbine bez mogućnosti i volje da se nešto promeni. To je to, tako je zapisano, takva je genetika, takvo je vaspitanje, učenje, verovanje i na kraju podneblje! Sve to i još mnogo dublje ima priliku u narednih 7 dana da izađe u prvi plan, ponavljam, ima priliku, jer Univerzum uvek radi za nas pružajući nam nove šanse! Naše emocije, naše zeleno polje, grudi, srce, duša, dolaze na prvo mesto u 1. kuću na kraljevski način u znaku Lava. Sve što dođe prihvatimo oberučke, sve što nam traže dajmo, ne gurajmo, već dajmo, prihvatimo, ne otimajmo.

Osetimo svoje biće, dišimo kroz sve što se otvara i događa pred nama. Akcenat je na energetskom balansu unutar nas, na disanju koje nas drži, koje nas bezbedno uvodi i izvodi iz svake situacije. Ovo je period kada igraju senke i duhovi prošlosti, ali i period za osvešćivanje sopstvenih potreba, sjaja i stvarnog imetka: duše, mira i ljubavi.

Sve je to spakovano u sećanje, guralo se i trpalo kad smo odlazili, možda bežali, a sada se kofer otvara sa jednim jedinim razlogom da se oslobodi mesto za novo! Da se presloži, prečisti i pročisti, osvetli, podseti...
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt