NEDELJNI HOROSKOP DO 25. NOVEMBRA 2019: Raka muči čežnja, Blizance očekuje udvaranje

Nedeljni horoskop najavljuje konačni povratak Merkura u direktan hod!

LAV

LJUBAV:

Možda ste pomalo razočarani zbog silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA:

Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlikujte šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE & SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

DEVICA

LJUBAV:

Intelektualan nivo odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Zato razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA:

Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni.

ZDRAVLJE & SAVET: Uživajte u životu.

VAGA

LJUBAV:

Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni moglo samo doliti ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA:

Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

ZDRAVLJE & SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

ŠKORPIJA

LJUBAV:

Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Zato ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA:

Pogledajte malo bolje oko sebe i uspećete da pronađete mnogo kandidata koji bi želeli sarađivati sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kada to napravite, preostaje vam samo da isto sledite.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

STRELAC

LJUBAV:

Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.

KARIJERA:

Moguća su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

ZDRAVLJE & SAVET: Težićete visinama i daljinama.

JARAC

LJUBAV:

Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA:

Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija spoljna obeležja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe upotrijebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

ZDRAVLJE & SAVET: Možete više uz više diplomatičnosti.

VODOLIJA

LJUBAV:

Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem za sada. Ako se osećate usamljeno, računajte to kao fazu, i da će sve ići polako.

KARIJERA:

Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišini kako biste mogli nastaviti dalje.

ZDRAVLJE & SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

RIBE

LJUBAV:

Pred vama su lepi ljubavni dani kada možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite van u društvo jer su šanse da se s nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

KARIJERA:

Nalazite se u fazi kada treba rešavati sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.

ZDRAVLJE & SAVET: Prošetajte pre spavanja za bolji san.

Izvor: Ehoroskop
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt