NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. NOVEMBRA 2019: Bik traži ljubavnu utehu, Rak pun pozitivnih vibracija

Nedeljni horoskop od 10. do 17. novembra obeležiće energija punog Meseca!

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. NOVEMBRA 2019: Bik traži ljubavnu utehu, Rak pun pozitivnih vibracija Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao

Stiže vam priznanje od osoba koje su vam nadređene. Ako ovih dana krenete na put, provod i dobro raspoloženje su izvesni, naročito ako ste okruženi ljudima s kojima ste poslovno povezani. Intenzivirate komunikaciju sa osobama koje se nalaze u inostranstvu, a koje vam mogu poslovno koristiti. Duhovno ste uzdignuti, pa u život privlačite istomišljenike.

Ljubav

Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan svog privatnog ambijenta ne propustite nijedan društveni događaj na koji ste pozvani.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao

Uključeni ste u angažmane sa saradnicima. Ovo, verovatno, podrazumeva značajnije finansijske transakcije. Zaleđinu vam obezbeđuju nadređena lica, ali to vama nije dovoljna garancija. Osećate se kao da ste na važnoj prekretnici, pa se plašite svakog poteza. Previše ste napeti, od preterane brige blokirate i ono što vam je dato da s lakoćom završite.

Ljubav

Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Ali, koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnja navlači tamni oblak na polje vaše ljubavi pa utehu možda potražite u tajnom, platonskom ljubavnom zanosu sa osobom s kojom je veza neostvariva.

Zdravlje

Budite umereni u jelu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao

Ovih dana iz inostranstva mogu da vam se pojave važni ljudi od kojih dobijate priliku za napredovanje u karijeri. Možda će vam se učiniti da je to prekrupan zalogaj za vas, ali neka vas to ne omete. Pred vama je prilika da nadogradite već postojeće veštine kojim ćete, u budućnosti, znatno promeniti polaznu stepenicu s koje nastupate kada poslovno pregovarate.

Ljubav

Imate potrebu da se sjedinite s voljenom osobom. Slobodnima predstoji prilika za interesantno poznanstvo, a zauzetima uspostavljanje dubljeg i dinamičnijeg odnosa u partnerstvu. Dobro raspoloženje može biti nakratko poljuljano neprijatnošću koje dolazi od prijatelja.

Zdravlje

Nesanica uzrokovana nervozom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao

Ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa saradnicima. U život vam ulaze interesantni i uticajni ljudi, ali pripazite da ih svojom impulsivnošću ne odbijete od sebe. Radni ambijent se poboljšava, ali istovremeno neke zakulisne radnje dostižu vrhunac. Da biste izbegli komplikacije, vodite računa o tome kome se poveravate.

Ljubav

Odnos s voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj nema nesuglasica oko kojih ste se ranije saplitali. Puni ste pozitivnih vibracija, pa s lakoćom prelazite preko mana koje ste ranije teško prevazilazili. Mala renesansa donosi značajno punjenje ljubavnih baterija koje će vam biti potrebne u narednom periodu.

Zdravlje Bolovi u nogama.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt