VIKEND HOROSKOP DO 11. NOVEMBRA 2019: zvezde najavljuju značajno poznanstvo

Vikend nam donosi šansu da se zaljubimo! Evo šta kaže horoskop...

Subota se može opisati rečima "ljubav s dodatkom avanture". Ako ste na putu ili činite nešto novo i zabavno, velika je verovatnoća da ćete upoznati nekoga ili pak ponovno otkriti ljubav u postojećoj vezi. Osećate da je nešto u vazduhu – i to nešto je vrlo pozitivno pa možete očekivati dobru zabavu.

Nedelja - 10. novembar 2019. godine

Mesec će većinu nedelje i dalje biti u Ovnu te tek posle 23 časa preći u Bika i doći u konjunkciju s Uranom. Stvari se u nedelju postepeno usporavaju, sve ste opušteniji i osećate mir u sebi. Nedelja je dan za uživanje u zadovoljstvima koje pruža život i plodovima svoga rada kao što su prijatan prostor i društvo, dobro jelo, cveće... savetuje astrolog.

No moguće je i da ćete se naći u situaciji koju niste nimalo planirali – ali ona će se pokazati pozitivnom. Isto tako, ono što ste isplanirali, vrlo verovatno će se promeniti. Nemojte dopustiti da vas neočekivane promene uznemire – prihvatite ih i prilagodite se.

Merkur u sekstilu sa Plutonom nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Ovaj aspekt nas može inspirisati na otkrivanje tajni, budući da uz pomoć njega možemo da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe i tako dođemo do svih potrebnih odgovora.

Reči dobijaju određenu moć, ali se možemo koristiti i bilo kojim vidom znanja kao “magičnim oruđem”. Postoji potreba da se stvari menjaju, da se piše o svedočenju promena i ponire u srž događaja. Iskoristite nedelju kako biste prepoznali i osvestili sve svoje skrivene potencijale. Osluškujte svoju intuiciju i pratite kuda vas ona vodi!

Izvor: Sensa.hr / Profesionalna astrologija

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt