NEDELJNI HOROSKOP OD 27. OKTOBRA DO 3. NOVEMBRA 2019: Vaga izbegava susret, Vodoliji preti sukob

Nedeljni horoskop obeležiće mlad Mesec i retrogradni Merkur u Škorpiji!

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. OKTOBRA DO 3. NOVEMBRA 2019: Vaga izbegava susret, Vodoliji preti sukob Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 27. oktobra do 3. novembra  2019. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao

Preispitujete svoje potencijale. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Ovih dana možete očekivati i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

Ljubav

Posredstvom prijatelja predstoji vam novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja preosetljivi ste, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Ljubav

Bolovi u leđima.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao

Morate da pristanete na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti elegantno ćete prevazići ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete i sebi i drugima koliko vredite.

Ljubav

Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtevni pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Sećanje na veliku Ljubav može baciti senku na mogućnost nove veze.

Ljubav

Čuvajte se gripa.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao

Ovo je vreme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ova nedelja može biti povoljna za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla da preraste u životnu.

Ljubav

Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete da znate dok ne probate.

Ljubav

Čuvajte se povreda.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao

Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a nema pravih mogućnosti. Morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli u svom radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Ljubav

Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima, pa ne primećujete da vaša voljena osoba, kao i vi, nije zadovoljna.

Ljubav

Moguće su povrede.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt