NEDELJNI HOROSKOP I SAVETI ZA SVAKI DAN OD 21. DO 27. OKTOBRA 2019: šta će nam doneti ulazak Sunca u znak Škorpije

Nedeljni horoskop najavljuje period procesa transformacije!

NEDELJNI HOROSKOP I SAVETI ZA SVAKI DAN OD 21. DO 27. OKTOBRA 2019: šta će nam doneti ulazak Sunca u znak Škorpije Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra 2019. godine najavljuje početak sa sa lepršavom, ženskom energijom budući da će u ponedeljak Venera obrazovati trigon sa Neptunom.

Ovo je energija zaljubljena u ljubav koja naglašava čulnost, senzualnost i vodi nas u potragu za idealom kojem stremimo u odnosima. Možemo uživati u kreativnom stvaranju i ulepšavanju. Naglašena je mašta, a kako nas ovaj aspekt vodi u svet snova, obratite pažnju na poruke koje dobijate.

S obzirom na to da u ponedeljak Mesec ulazi u znak Lava, iskoristite ovaj dan za sve stvari koje volite. Neka ova energija ne ostane samo na mentalnom nivou, već je spustite kroz konkretne akcije. Inspirišete nekoga na lepotu i lakoću, zaljubite se iznova u sebe, a možete i plesati kako bi se povezali sa zemljom.

U utorak, Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Lava, a s obzirom na to da će se naći u trigonu sa Marsom, ovo je dan u kojem možete inicirati sve ono što želite da stvarate. Kako se energija podiže, tako ćemo želeti da budemo aktivni i pokažemo svetu svoje darove. Ovo je dan koji je dobar za sport, rekreaciju sa decom i uživanje u hobiju.

Sunce nam ulazi u znak Škorpije u sredu uveče, inicirajući jedan veoma energetski snažan i transformativan period. Kao simbol reke i pročišćenja, ono nas motiviše da napredujemo u rizičnim situacijama jer je u našim strahovima zapisana najveća snaga. U narednom periodu dobićemo jasnoću i fokus, predano radeći na ostvarenju svojih ciljeva. Iako se možemo povući, tragajući za tišinom i mirom, produktivnost će svakako biti naglašena. Ovo je povoljan period za rad sa energijom, za istraživanje i poniranje u srž svih stvari. Učite se prepuštanju i razvijajte nežnost prema sebi.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt