VIKEND HOROSKOP DO 21. OKTOBRA 2019: evo o kome treba najviše da brinete ovog vikenda

Horoskop najavljuje promenu energije - prelazak Meseca u znak Raka budi u nama posebne želje!

VIKEND HOROSKOP DO 21. OKTOBRA 2019: evo o kome treba najviše da brinete ovog vikenda Foto: Shutterstock

Ovo je bila vrlo dobra nedelja, osećali ste se dobro i smireno i mogli da se usredsredite na lični život i svoj dom. Ipak, budući da ste toliko pozitivno nastrojeni, pazite da neko ne iskoristi vašu dobrotu i velikodušnost, upozorava astrolog Gregori Skot.

U petak Mesec u Blizancima stoji u trigonu sa Suncem u Vagi. "To je vrlo pozitivno", kaže astrolog, jer oboje su u vazdušnim znakovima: Vaga je povezana s lepotom, a Blizanci s komunikacijom, zabavljanjem, činjenjem novih stvari. Mesec je u kvadratu s Neptunom u Ribama, čime se na odstojanju drži njegova maglovitost, a u opoziciji je s Jupiterom u Strelcu. U petak ste raspoloženi da sagledate postignuto i uživate u tome jer ste prilično zadovoljni bez obzira na svoje životne okolnosti.

Petak je dan bez mnogo pritisaka, uživate u društvenim kontaktima, druženju s prijateljima i porodicom, jer možete biti opušteni s obzirom na to da nema opasnosti od uvlačenja u ogovaranje i širenje tračeva. Ovo je i dobar dan za putovanje, "mogli biste otkriti neočekivano blago, skriven dragulj", kaže astrolog. "A ako ne možete izaći iz kuće, pođite na duhovno putovanje. Naći ćete taj skriveni dragulj", savetuje.

Promenu energije u subotu donosi prelazak Meseca u znak Raka, pridonoseći želji da se negde lepo ušuškate. Zainteresovani ste za ljubav, za to da se osećate dobro i voljeno, da tetošite druge ljude, da budete kreativni...

Vikend ćemo želeti da provedemo u mirnoj, kućnoj atmosferi. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj ušuškanosti i sigurnosti. Budi se potreba da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije. Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima.

Mesec u Raku u kvadratu je s Kironom u Ovnu – stoga ako se brinete za druge, nije verovatno da ćete biti povređeni – ali je i u inkonjunkciji s Marsom u Vagi (koji omogućuje izgradnju mostova među ljudima u slučaju sukoba), a tu je i njegov sekstil s Uranom u Biku, koji donosi mogućnost da se dogodi nešto neočekivano a čudesno, i to na opipljiv način.

Merkur u Škorpiji u sekstilu je s Plutonom u Jarcu: "Ako danas izrazite svoje emocije, to može promeniti okolnosti." Danas morate obratiti pažnju na one koji traže pomoć – to može biti i osoba koju ne poznajete – jer ćete zbog Meseca u Raku biti skloni da verujete da je to iskren i istinski poziv upomoć.

Ako neko od vas zatraži kakav velik doprinos – bilo, na primer, novčani, bilo nešto što bi vam oduzelo mnogo vremena – budite vrlo oprezni, proučite detalje i ispitajte treba li ta osoba doista pomoć. Danas se morate čuvati i otkrivanja ličnih informacija, koje bi neko mogao pokušati da izvuče iz vas na prevaru. Subota je inače sjajan dan, dobar za zabavu i druženje s dragim ljudima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt